Mojfaks.hr u Vijesti

Snack bar Sveučilišna knjižnica za doručak odsad nudi zdrave sendviče

I dok osječki studenti od kraja veljače mogu uživati u omiljenoj slastici, ali u umjerenim količinama da ne bi pokvarili dobru liniju, kolege iz Splita odlučili su u 'Sveučilišnoj knjižnici' ponuditi zdravu alternativu.

19. ožujka 2018 16:06
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Iako je studentski ritam života često užurban pa nauštrb cjelonočnog učenja ili ludih izlazaka ujutro dođemo na prvo predavanje bez pojedenog doručka, svi znamo da bi za naše zdravlje ipak bilo bolje priuštiti si hranjiv obrok koji će nam dati dovoljno energije za cjelodnevne izazove.

...FOTO Palačinke svim studentima! STUC pozvao na degustaciju - uvode omiljenu slasticu u redovnu ponudu restorana...


...Restoran Campus odsad maže za sve studente: Palačinke s Nutellom, Lino ladom i marmeladom za 2,5 kune...


Zbog toga je jedan od caffe barova u mreži splitskih studentskih restorana odlučio studentima ponuditi zdravu alternativu – sendviče kojima će osigurati sve potrebne nutrijente. Snack bar "Sveučilišna knjižnica" je rado posjećeno mjesto, što zbog odlične pozicije u blizini FESB-a i splitskog Ekonomskog fakulteta, ali i otvorene terase te ugodnog interijera u kojemu se uz kavu ili drugo piće može prolistati dnevni tisak.


Prezentacija i degustacija zdravih sendviča održana je početkom mjeseca ožujka u "Sveučilišnoj knjižnici", a mi uopće ne sumnjamo da će upravo ovaj snack postati tražena roba među kolegama. Ostatak ponude ovog snack bara sastoji se od slanih i slatkih pita, mliječnog programa, slastica te raznih toplih i hladnih napitaka.


L.B./foto: Facebook@Snack bar "Sveučilišna knjižnica"

Još vijesti