L.B. u Vijesti

Strašna tragedija: Još jedan student s Fakulteta hrvatskih studija poginuo tražeći nestalog kolegu

Šok, tuga i bol preplavili su danas Fakultet hrvatskih studija. Dvojica kolega izgubila su život...

18. ožujka 2022 16:48
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Nakon potresnog oproštaja od Nikole Michaela Sušeca, izvrsnog studenta te vedrog i srčanog kolege koji je smrtno stradao ove srijede, 16. ožujka, u domaćim medijima pojavila se neslužbena informacija o smrti još jednog studenta, kolege koji je Nikolu, za kojim se još jutros tragalo, pošao tražiti.


>>>Nestali student smrtno stradao, s fakulteta izrazili sućut obitelji: 'Pamtit ćemo njegov vedar lik'<<<


Neslužbene informacije, objavljene u Večernjem listu, potvrdili su u poslijepodnevnim satima i s Fakulteta hrvatskih studija s kojih su se oprostili od još jednog polaznika svojih studijskih programa – Jerka Kučića.


Dok je Nikola bio na prvoj, Jerko je pak bio na drugoj godini studija povijesti i filozofije i kulture, a smrtno je stradao danas, 18. ožujka, u 23. godini života.


>>>Nestao student Fakulteta hrvatskih studija: Jeste li ga vidjeli?<<<


"Rođen je u Splitu u srijedu 14. srpnja 1999. Završio je srednju školu Antuna Matijaševića-Karamanea u Visu i godine 2019. upisao je dvopredmetni preddiplomski sveučilišni studij povijesti i filozofije i kulture. Pamtit ćemo njegovo poštenje, druželjubivost, optimizam i brižnost. Fakultetska zajednica izražava sućut njegovoj majci Danijeli", napisali su u službenome priopćenju.




Dan ispraćaja pokojnika objavit će naknadno.

Još vijesti