Mojfaks.hr u Vijesti

Studenti sa Save pozivaju na tulum – 3600 najavilo dolazak!

Nekoliko studenata iz doma Stjepan Radić, daleko poznatijeg kao Sava, odlučili su pozvati svoje kolege na masovni tulum kao odgovor na pismo ogorčene studentice u kojem se požalila na ponašanje svojih sustanara, njihove životne navike i ciljeve.

5. listopada 2012 12:27
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks


Tulum A.M. {Ekšli} Party najavljen je za danas u 21 sat u dvorištu Save, a za sada je dolazak potvrdilo više od 3600 ljudi! Je li na pomolu prvi veliki Facebook tulum u Hrvatskoj?

U nastavku prenosimo cijeli tekst najave...

Vjerojatno ste čuli za isfrustriranu studenticu A.M. koju savsko okruženje spriječava da obavlja svoje fakultetske obaveze, ispunjava životne ciljeve te koja nas je sve nazvala divljacima i seljacima koji bi se trebali vratiti u svoje "selendre". Mislim da se svi slažemo da ovoj curi treba pomoć i da nema svrhe vrijeđati ju jer onda se niti ne razlikujemo od nje. Pala mi je ideja na pamet da iskoristimo ovo kao povod za jedno veliko okupljanje tamo negdje ispred 2. paviljona, svatko sebi uzme pivicu ili nešto vec, podružimo se i pokažemo joj zašto sava ima dušu. Tko zna, možda i ona bude među nama, a ako ne jbg, ne može ti niti Bog pomoći ako nećeš sam sebi.

Pismo ogorčene studentice

\'Zar su studentski domovi stvoreni za zabavu, kao prčija jeftinih drolja kojih ima na svakom koraku i budala koji nemaju pametnijeg posla nego igrati igrice na kompjuteru?\' - zapitala se mlada studentica i izazvala hrpu reakcija svojih kolega. Cijelo pismo pročitajte ovdje.

Facebook tulumi sve popularniji

Facebook je zahvatila totalna groznica pozivnica na partije! Proces je jednostavan, netko kreira događaj, pozove svoje frendove, no netko od tih frendova iz fore pozove svu svoju ekipu koja nema veze sa čovjekom koji radi tulum, ovi pak pozovu svoje i na kraju se na partijani najavi nekoliko desetaka tisuća ljudi.

Najnoviji slučaj dolazi iz Njemačke gdje je 16-godišnja Thessa neplanski organizirala tulum za 1.400 gostiju. Na kraju je još dobro i prošla, s obzirom da se na Fejsu najavilo više od 15.000 gostiju.


Još vijesti