Anja Z u Vijesti

Uzmi svoju posudu i idi po ribicu u Studentski centar: Na meniju su BLAGDANSKE DELICIJE!

Odlazak kući prije Božića dobro je poznata tradicija među studentima, a nitko ne zna da li se studoši više zažele najbližih ili domaće kuhinje.

16. prosinca 2020 11:25
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Godinu na izmaku obilježila je pandemija koronavirusa, koja je izmijenila gotovo sve aspekte našeg života. Tako je utjecala i na odlaske kući. Iako je trenutno nastava na većini fakulteta u Hrvatskoj prebačena na daljinu, mnogi studenti još uvijek su ostali u studentskim domovima i iznajmljenim stanovima,  a razmišljanja o posjeti obitelji počela su s osjećajem blagdanske atmosfere u zraku. 


...Bit\' će miomirisa u predavaonicama! Novo jelo u menzi najbolje ide uz puno luka: Jurite li već po svoju porciju?...


I dok bi prethodnih godina "najnormalnije" sjeli u autobus i bez razmišljanja otišli kući, ove godine ipak su okolnosti malo teže. Pojedini su do nedavno odlazili na predavanja, vodili aktivniji društveni život nego što bi da su kući, te strahuju da bi možda mogli "ugroziti" svoje starije članove obitelji. Neki trenutno boluju od koronavirusa, a nekima je i propisana samoizolacija, te ni za njih odlazak kući za blagdane nije opcija.


...Zbog novosti u menzi zaboravit ćete na \'Mekić\': Odsad u menzi slasni BURGER po povoljnoj cijeni...


Studenti koji će ostati u gradovima u kojima studiraju, morat će se snalaziti i za obroke u tom razdoblju, s obzirom i na promjenljivi rad Studentskih centara zbog koronavirusa, a i blagdansko radno vrijeme. Kako bi ipak počastili svoje nepce tradicionalnom domaćom kuhinjom, Studentski centar Osijek pripremio je blagdanske delicije svojim studentima. Tako će studenti do 22.12. moći naručiti fiš-paprikaš s domaćom tjesteninom ili pohanog šarana s krumpir salatom. 



foto: Facebook @Studentski centar Osijek


"Voliš pojesti fiš paprikaš, a ne da ti se kuhati? Dođi u Studentski centar po porciju pravog slavonskog fiš paprikaša s domaćim tijestom za 30 kuna po porciji. Ako ipak ne voliš fiš, u ponudi imamo pohanog šarana i krumpir salatu - 30 kuna. Ove blagdanske delicije možete naručiti do 22.12. na navedene kontakt telefone, ponijeti svoju posudu i doći po svoju ribicu u Studentski centar", podijelili su na svom Facebook profilu.

Još vijesti