V.K. u Vijesti

[VIDEO] Studenti u Zagrebu kuhali večeru u 2 ujutro pa zapalili kuhinju i stan

Srećom, ozlijeđenih nema, možda samo gladnih.

27. listopada 2021 16:08
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

U studentskom razdoblju života sasvim je normalno biti budan noću i spavati danju. Također, normalno je i jesti u gluho doba noći kao i bilo kad tijekom dana. Ponekad spoj gladi, umora i nepažnje dovedu do nesreće ili pak kobnih posljedica.


Jedni su studenti u ponedjeljak nešto iza 2 sata ujutro odlučili spremiti večeru, no sve je pošlo po krivu. Kako je priopćila policija "oko 2.40 sati na Medveščaku u Draškovićevoj ulici, u stanu 62-godišnjakinje, najvjerojatnije prilikom pripremanja hrane i izlijevanja ulja po užarenom strujnom kuhalu izbio je požar koji se proširio po kuhinjskim elementima, pri čemu je izgorio dio stropa i podnih obloga te su začađeni zidovi", piše danica.hr.


>>>Studentice u požaru ostale bez krova nad glavom – u zadarskom studentskom domu za njih NIJE BILO MJESTA… Danas će ipak imati gdje prenoćiti<<<


Kasnije tog dana otkrilo se da su u stanu zapravo bila četiri studenta. Jedan od njih je stranac na ERASMUS programu u Hrvatskoj, a koji je inače dobio smještaj u studentskom domu "Ante Starčević" (popularno zvan "Šara"). Srećom, nitko nije ozlijeđen, no materijalna šteta je velika.


Javna vatrogasna postrojba Zagreb koja je gasila požar objavila je video-isječak gašenja požara koji nalikuje sceni iz filma.




izvor: danica.hr

Još vijesti