Mojfaks.hr u Vijesti

Zagrebačka banka stipendira informatičke stručnjake

Studenti posljednjih dviju godina Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Fakulteta organizacije i informatike, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta i Ekonomskog fakulteta biti će u mogućnosti dobiti bančinu stipendiju...

6. svibnja 2009 16:06
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Zagrebačka banka shvaća važnost razvoja obrazovanja te smatra da je bitno omogućiti školovanje mladeži, razvijati njihov potencijal i u ovoj akademskoj godini 2008./2009. stipendirati će studente informatičkih studija. Tako će studenti posljednjih dviju godina diplomskih studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Fakulteta organizacije i informatike, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (matematički odjel) i Ekonomskog fakulteta (smjer menadžerska informatika) biti u mogućnosti dobiti bančinu stipendiju.



Zagrebačka banka stipendistima nudi mjesečne stipendije u iznosu od 2500 kuna, mogućnost sudjelovanja i rada na izazovnim projektima tijekom studija, stjecanje iskustava o radu u informatici najveće banke kroz studentsku praksu, pisanje diplomskih radova na primjerima iz prakse Zagrebačke banke. Nakon završetka studija, diplomante čeka radno mjesto u informatici Zagrebačke banke, mogućnost razvoja karijere te stjecanja međunarodnog iskustva u Grupi UniCredit.

Zainteresirani studenti mogu se javiti Banci, do 17. svibnja 2009. godine, uz slanje životopisa, motivacijskog pisma, preporuke najmanje jednog profesora s fakulteta, presliku indeksa i dokaz o državljanstvu RH. Studenti koje će banka stipendirati čeka zaposlenje u Zagrebačkoj banci, a obvezni su ostati na radu u banci dvostruko duže od trajanja stipendiranja.


Ponude mogu slati na e-mail adresu posao@unicreditgroup.zaba.hr.

Još vijesti