L.B. u Vodič za brucoše

[VIDEO] Brucoš pokušao prijeći preko kanala viseći s mosta – pao na pola puta

Još je daleko i dogurao...

1. travnja 2022 15:48
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Jedan brucoš svojom si je egzibicijom osigurao instant internetsku slavu, a time i nezaboravan početak studiranja.


Kako piše The Tab, video brucoša koji pokušava prijeći kanal držeći se za most iznad njega postao je hit među tamošnjim studentima. Akcija se odigrala kraj mosta u blizini pub-a "Water Edge" u engleskome gradu Lentonu.


>>>Mamurni student otišao prošetati da razbistri glavu – završio u drugoj državi 800 kilometara dalje<<<


Pub je poznat po predivnom pogledu na marinu u Nottinghamu, a ovaj je put poslužila kao divna kulisa za kupanje u hladnoj vodi. Ako se k tome dodaju navijanje vjerne ekipe te labudovi koje također obitavaju na ovom području, viralnost videa je zagarantirana.




Kako navode na ovom portalu, pokušaj labuda da zastraši ovog mladića sličan je onome kad stariji studenti plaše novopridošle brucoše na obližnjem sveučilištu.


>>>Ispisala se s faksa 2 tjedna nakon prvog predavanja: Slažete li se s njenim razlozima? VIDEO<<<


Unatoč salvi smijeha gledatelja i navijača, brucoš je iz ledene vode izašao s osmijehom na licu. Većina komentara upozorava mladića na opasnost koja dolazi iz labudovog smjera ili pak razlog njegovom neuspjehu traže u – nedovoljnim posjetima teretani i premalom broju odrađenih sklekova.


>>>Što ti napravi studij u samo 2 mjeseca! Razgovarali smo sa studentom koji je malo 'ubio oko' i postao hit na internetu FOTO<<<


Unatoč neuspjehu, novopečeni student bio je dobre volje stoga je pobjednički podigao ruke, na što su svi prisutni izvadili mobitele kako bi ovjekovječili ovaj trenutak.


izvor: The Tab

Još vijesti