L.B. u Vodič za brucoše

Brucošica tati rekla da bi odselila od kuće, on joj od garaže napravio stan – samo da ne ode

S obzirom da se priprema za studijsku godinu na Sveučilištu u Kaliforniji, Los Angeles (UCLA), ne znamo koliko će ju dugo uspjeti zadržati kod kuće…

22. prosinca 2021 16:38
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Djevojka iz SAD-a, Esmeralda Leon, na TikToku je objavila video koji je do suza ganuo one koji su ga pogledali, pretpostavljamo uglavnom roditelja koji znaju kako im izgleda život jednom kad njihova djeca odsele iz obiteljskog gnijezda.


>>>[FOTO] Novi 'biser' za najam u Zagrebu: Tuširaš se gdje spavaš, četke za toalet pokraj frižidera, a wc-a nigdje<<<


Nakon što je obitelji obznanila da planira odseliti iz roditeljskog doma, njen se otac bacio na posao i u garaži kuće uredio uredan, čist i suvremen stan, ne bi li joj na taj način omogućio osjećaj samostalnosti i intime, no pod zajedničkim krovom.


Od garaže do super stana


"Razmišljam o onom vremenu kad sam tati rekla da želim odseliti i imati svoj stan pa je garažu pretvorio u moj stan iz snova", napisala je Esmeralda u videu i pokazala kako je otac uredio njen novi stan. Za nju je gotovo ni iz čega napravio dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu i WC, a pobrinuo se i da ima garderobu.


>>>Zašto roditelji forsiraju studiranje? Maturant nije siguran vrijedi li danas upisati fakultet: Evo što su mu poručili<<<


"Ovo je nešto najslađe ikad", "Baš te jako voli", "Ovo me rasplakalo", "Kako da ti pokaže da te voli, a da ti to uopće ne kaže", samo su neki od komentara tisuća osoba koje je ova priča ganula i raznježila.


>>>Ne biraj stan u blizini faksa: I još nekoliko neočekivanih savjeta za traženje studentskog smještaja<<<



No, s obzirom da Esmeraldu tek čeka avantura zvala studentski život, ostaje za vidjeti hoće li ostati kod kuće ili se ipak preseliti na kampus sveučilišta na kojemu studira.

Još vijesti