L.B. u Vodič za brucoše

'Dajte mi sekundu da isperem oči': Profesorica prava uhvatila brucoše u seksi akciji na predavanju

Koga uopće predavanje iz pravnih tema dovede u raspoloženje?

17. veljače 2021 13:12
Studenti na predavanju, predavaonica

Studenti na predavanju, predavaonica Foto: Shutterstock

Za trajanja pandemije, mnogi su se poslovi, ali i predavanja preselili u online sferu kako bi se lakše pridržavali fizičkog distanciranja s ciljem usporevanja širenje zaraze. No, uvijek ima onih kojima je baš ta fizička komponenta najdraža, čak i tijekom predavanja.


...O da, seksaju se u studentskim domovima: studenti nam otkrili kako i kada to rade kad nema privatnosti...


Profesorica prava s australskog Sveučilišta Macquarie u Sydneyju nasmijala je i oduševila kolege snalažljivošću i humorom u poprilično neugodnoj situaciji. Naime, tijekom predavanja oko joj je zapelo za dvoje brucoša "u akciji". Audio snimka predavanja i njene reakcije obišle su medije diljem svijeta.


Već drugi put morala održati isti govor


Predavanje je održano na kampusu, s opcijom prenošenja uživo putem interneta kako bi se predavanju mogli pridružiti i oni koji nastavu prate na daljinu. Nakon što joj je pogled zapeo za dvoje "zaposlenih" studenata, uzela je petominutnu pauzu u kojoj se studentima obraća vezano uz ovu temu, a njen iskren govor i smisao za humor oduševili su sve prisutne.


"Nastavimo dalje s… O, moj bože...", bila je prva reakcija na prizor. "Dajte mi pet minuta da isperem oči i mozak", nastavila je. "Sve vas volim, ali dajte mi sekundu, morat ćemo porazgovarati o nečemu", pokušava se dozvati suočena s neobičnim prizorom.


...Spustite rolete, podmažite krevete, pojačajte mjuzu: Domaći studenti ispričali kako se diskretno seksati u studentskom domu...


Svjesna da tema njenog pravnog predavanja možda i nije najzanimljivija na svijetu, kao i osoba koja cijeni kad je njena publika angažirana i stimulirana, postoje ipak neka ograničenja u tome. Dapače, kaže da postoje pravilnici i zakoni koji nalažu da je ovakvo predavanje neprimjereno i nedozvoljeno u predvaonicama.


Majica s kapuljačom prebačena preko ključnih dijelova...


"Pravilnik o ponašanju studenatana fakultetu kaže, o moj bože, da, ako želite malo vremena za ljubav s partnerom… ako želite malo vremena s partnerom, um… postoje negdje savršeno čisti i higijenski beanbagovi, a sigurna sam da ovdje negdje postoji i prazno kino koje pokušava popularizirati film 'Mačke', prazno je, samo navalite", govori dalje dok drugi polaznici predavanja pokušavaju shvatiti o čemu točno govori, piše news.co.au.


Dovoljno je smiješno što ovaj govor održava već drugi put. "Ovo je drugi put u mojoj predavačkoj karijeri da to moram naglašavati: nema pipkanja ispod pojasa u mojoj predavaonici, molim", napokon kaže uz smijeh i zvukove gađenja studenata.


...Hopa-cupa na domski način: Tri studentice otvoreno savjetuju kako se seksati u studentskom domu...


"Zbilja?", čuje se pitanje jednog studenta. "Dajte imena i osramotite ih", kaže drugi što profesorica naravno nije napravila uz komentar da "strateški prebačeka majica s kapuljačom preko krila samo još više privlači pogled", nakon čega su svi prasnuli u smijeh. "Generacijo 2020., ovog ćemo se rado sjećati, a podsjetit ću vas na to i na promociji", našalila se.


S fakulteta kažu da su studenti trebali biti pametniji i znati da ne smiju upuštati u takvo ponašanje u predavaonici, no zadovoljni su i podržavaju reakciju profesorice. "Na Sveučilištu su obaviješteni o navodnom incidentu, no predavačica je poduzela ispravne korake kako bi se u tom trenutku suočila sa situacijom. Podsjećamo studente na naš Pravilnik o ponašanju u kontekstu ovog događaja koji se zbio na Sveučilištu Macquarie", izjavili su.


Izvor: news.com.au