Mojfaks.hr u Vodič za brucoše

'Dosta druženja s mlađarijom, apsolventice čekaju': Najbolja dobrodošlica brucošima koju vam mogu poželjeti

Za otprilike 30 tisuća mladih diljem Hrvatske ova je jesen posebna – po prvi će put sjesti u predavaonice i otkriti kako je to studirati...

30. rujna 2019 16:04
'Dosta druženja s mlađarijom, apsolventice čekaju': Najbolja dobrodošlica brucošima koju vam mogu poželjeti

'Dosta druženja s mlađarijom, apsolventice čekaju': Najbolja dobrodošlica brucošima koju vam mogu poželjeti Foto: MojFaks

Brucoši već poslovično i ove godine \'startaju\' prije ostalih, starijih kolega. Neki će reći, treba im više vremena da se prilagode i \'uštrumfaju\' – dolaze na novi teren, kako što se učenja, tako i što se način života tiče. Zbog svega toga, svaka im je podrška dobrodošla.


Ekipa osječkog SC-a na svojoj Facebook stranici Studentski servis Osijek – Studentski centar u Osijeku često pokušava studentima uljepšati i olakšati studentske dane. Osim prigodnih, zabavnih sličica i korisnih oglasa vezanih uz studentske poslove, nađe se tu i poneki savjet. Ovaj je naravno upućen njihovim korisnicima, ali je svakako primjenjiv na sve brucoše u zemlji, ali i šire.


"Sve u svemu, dragi brucoši, ne brinite i vaši iskusni kolege su nekada bili brucoši, neki prije 2, 3, 4, a neki prije 7,8 godina. Prestanite se družiti s mlađarijom i punim plućima \'uletite\' u akademsku zajednicu. Apsolventi/ce vas čekaju!", napisali su na svojoj stranici.


Ovoj najboljoj dobrodošlici pridružujemo se i mi! Sretno vam bilo u ovom novom poglavlju života!


L.B./foto:Facebook@Studentski servis Osijek - Studentski centar u Osijeku

Još vijesti