V.K. u Vodič za brucoše

Još jedno domaće sveučilište javlja: Na predavanja se ide UŽIVO – evo rasporeda

Već sljedeći tjedan brucoši kreću na kontaktna predavanja.

16. rujna 2021 14:19
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ljeto je iza nas i nova akademska godina samo što nije počela. Kako su u svojim preporukama predložili i iz HZJZ-a i Ministarstva znanosti i obrazovanja, nastava će za studente ponovo početi u predavaonicama i to ne virtualnim.


>>>Njih se čekalo! Konačno stigle preporuke za fakultete: Povratak predavanja uživo – ali u skraćenoj varijanti?<<<


Sa Sveučilišta Sjever javljaju da već sljedeći tjedan brucoši dolaze u klupe na uvodna predavanja za koje su dobili i rasporede. Također, rasporedi predavanja za sve godine bit će objavljeni na njihovim službenim stranicama do kraja tjedna.


"Nastava će se održavati uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera što podrazumijeva obavezan razmak, nošenje zaštitne maske, dezinficiranje ruku, mjerenje temperature na ulazu u zgrade Sveučilišta Sjever te vođenje evidencije dolazaka i prisustva na nastavi u svrhu zaštite zdravlja studenata, nastavnika te svih zaposlenika Sveučilišta Sjever", piše u obavijesti.


>>>Kruška, jabuka, šljiva… Ako želite položiti ovaj ispit na Sveučilištu Sjever, morate paziti da vam se ne osuši voćkica<<<


Sveučilište je zahvalilo za razumijevanje i zaželjelo dobrodošlicu svim studentima na Sveučilište.


Na ovom linku možete pronaći protupandemijske mjere Sveučilišta Sjever, a na ovom linku se nalazi detaljan raspored predavanja u prva dva tjedna nastave za brucoše.

Još vijesti