L.B. u Vodič za brucoše

Nakon 'korona-pauze' najveći fakultet u Hrvatskoj najavio brucošijadu uz OGRANIČEN broj ulaznica

Nakon pauze uslijed pandemija koronavirusa, Ekonomski fakultet u Zagrebu organizira brucošijadu, uz ograničen broj ulaznica.

14. listopada 2021 17:05
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Krajem prošlog mjeseca objavili smo ekskluzivnu najavu sada bivšeg predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, Mihovila Miokovića, da nam ove godine ponovo očekuje Sveučilišna brucošijada. "Planiramo organizirati Sveučilišnu brucošijadu sredinom studenog", otkrio nam je tom prilikom.


No, čini se da i drugi fakulteti ponovo otvaraju sezonu tradicionalne dobrodošlice kolegama brucošima – u klubovima.


>>>[EKSKLUZIVNO] Ove godine čeka nas Sveučilišna brucošijada, ali uz rigoroznu kontrolu studenata na ulazu<<<


Osim kultnog "Brucifera", brucošijade studenata FER-a u organizaciji Kluba studenata elektrotehnike (KSET), za koji su ulaznice planule pa se sada kupuju i na "crnome" tržištu, još je jedan veliki zagrebački fakultet najavio tulumarenje studenata.


Ekonomski fakultet u Zagrebu najavljuje brucošijadu koja će se održati 23. listopada u Clubu Roko. Napominju da je broj ulaznica ograničen.


foto: screenshot via Facebook@Hrvatska studentska asocijacija


"Od 20h u prostoru Roko Cluba moći ćete plesati, pjevati i uživati uz najbolji mix pjesama DJ-a kojeg ćemo vam tek otkriti", otkrivaju na Facebooku iz Hrvatske studentske asocijacije koja stoji iza ove brucošijade.


>>>Pozivaju studente na 'Brucošijadu', a na fakultete ne smiju zbog korone<<<


Cijena ulaznica u pretprodaji je 30 kuna, na ulazu će iznositi 50 kuna. Karte (i rezervacije) možete kupiti od sutra. Ako će se ponoviti scenarij rasprodanih karata kao u slučaju brucošijade FER-a, svima koji planiraju tulumariti u Roku mudro je karte osigurati što prije.


"Vidimo se u što većem broju i započnimo akademsku godinu na pravi način", poručuju iz Hrvatske studentske asocijacije.

Još vijesti