V.K. u Vodič za brucoše

[VIDEO] Rastu nam zazubice: Pogledajte što jedu studenti prestižnog fakulteta u najljepšoj menzi na svijetu

Hrana koja se poslužuje u mezama raznolika je, kako po ponudi, tako i po kvaliteti namirnica i pripremanja. Ponekad je preslana, nekad u njoj pronađemo mrava, ali činjenica je da zahvaljujući menzama studenti imaju pravo na kuhani obrok po pristupačnoj cijeni.

16. rujna 2021 13:49
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Kakva se hrana poslužuje u najljepšoj menzi na svijetu – na Yaleu? Jedna od najpoznatijih menza na svijetu definitivno zajednička blagavaonica u Schwarznam centru na prestižnom Sveučilištu Yale. Osim što podsjeća na poznatu menzu iz Harry Pottera, hrana koju poslužuju studentima izgleda još i bolje.



S obzirom na skori početak nove akademske godine, hashtag #collegelife sve je zastupljeniji na TikToku, a obuhvaća sve objave u kojima studenti prikazuju što trenutno rade, što jedu, kako se vraćaju u gradove gdje studiraju i kako su im uređene studentste sobe. Sveučilište Yale aktivno je na društvenim mrežama TikTok i Instagram, a najčešće objavljuju videe o prehrani studenata i pripremi njihovih obroka.


>>>Dosta je sendviča iz menze: Vraćaju se namazi, čak 4 vrste, ali morate ih naručiti što prije<<<


Osim što im hrana izgleda božanstveno, na Yaleu izrađuju vlastitu, domaću tjesteninu, imaju čak i domaću pekarnicu i rotirajući grill, a studenti mogu birati domaću pripremljenu hranu s čak četiri "stanice".  



U svjetlu ove raskoši kad je prehrana u pitanju, jasnije je zašto su školarine astronomski visoke.

Još vijesti