V.K. u Vodič za brucoše

[VIDEO] Strašno! Ovako izgledaju sobe na Harvardu, ali samo za BRUCOŠE: 'Opasno po zdravlje!'

'Nisam psovao jer sam dijete Božje', kaže razočarani student u video-isječku u kojemu pokazuje kako izgledaju studentske sobe na prestižnome Harvardu. Živi u pljesnivoj sobici u kojoj može otvoriti prozor.

9. rujna 2021 14:52
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Uređenje interijera studentskih soba oduvijek je težak pothvat: ne samo da ionako premalen prostor mora ostati funkcionalan, već svaki student mora dati i malo "života" sterilnim, bijelim zidovima.


>>>Tu bi živjeli i nakon faksa: Najljepše sobe iz studentskih domova koje oduzimaju dah<<<


Nedavno smo uživali u pogledu na sobe na Oxfordu, Cambridgeu i studentskom domu Stjepan Radić Sava, a pronašli smo i video-isječak studentske sobe na Harvardu. I dok je Harvard jedna od najcijenjenijih visokoškolskih ustanova na svijetu koja cijeni najbolje rezultate i znanje studenata, prema ovom videu dalo bi se zaključiti da im nije u jednakoj mjeri stalo do studentskog smještaja, barem u paviljonu za brucoše.


Potrgana ladica, prozor se ne otvara...


Kako se vidi na video isječku, student pokazuje prvo prozor, iako s lijepim pogledom na dvorište, koji je u drvenom okviru i ne može se otvoriti. Potom, okreće kameru na cijevi koje prolaze cijelom dužinom stropa, a potom na stol s potrganom ladicom. Studenti u ovim sobama imaju ormare, čija se vrata ne mogu do kraja zatvoriti. Naredno, student pokazuje plijesan i vlagu koje su se nakupile duž prozora ne samo u kupaonici, već i u sobi u kojoj spava.


>>>[FOTO] Naj (ne)urednije sobe na Savi: Tapete striptizete, lampice, stolice na prozorima... <<<


"Pa za što plaćaš školarinu?", pitali su zabrinuti komentatori na njegov video. "Mislio bih da su malo bolji prema vama s obzirom na to da plaćate 50 tisuća dolara na godinu", kazao je razočarani korisnik. "Zamisli ući u dugove zbog ovoga", kaže šokirana korisnica. "Ja imam bolji smještaj, a u državnom sam smještaju", hvali se netko.



>>>[FOTO] Je li ova najljepša studentska soba koju ste vidjeli? Pogledajte zašto su ove fotografije postale viralne<<<


"Više plijesni nego sveukupno studenata"


"Oduvijek govorim da želim živjeti na kampusu, ali sada mislim da to nikad ne bih mogla", kaže jedna studentica. "Tu je više plijesni nego sveukupno studenata", samo su neki od 700-tinjak komentara koji su pod video isječkom koji je sakupio više od 210 tisuća "lajkova".

Srećom, javila se i jedna komentatorica koja je napomenula da sobe za starije godine izgledaju bolje, stoga, očito su pljesnive sobe za "izgradnju karaktera za brucoše", odgovorio je netko.

Još vijesti