Koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu

Aleksandra Prijović nastavlja rušiti rekorde! Nakon rasprodanih pet zagrebačkih Arena, u rekordnom roku je rasprodala čak tri koncerta u Osijeku koji će se održati u veljači ove godine.

No, ne samo da su joj koncerti iznimno uspješni i posjećeni, nego je prije svega tri dana izbacila i novu pjesmu. Pjesma se zove „Posljednji kabare“, a oduševljenje pratitelja očito je na društvenim mrežama, točnije, na YouTubeu. Bez obzira na to što je pjesma objavljena prije nekoliko dana, broji već više od 1,3 milijuna pregleda na YouTubeu.

Osim gomile pregleda, video ima i brojne komentare oduševljenih obožavatelja koji su jedva čekali novi hit Aleksandre Prijović, a neki od njih tvrde kako će upravo ova glazbenica i pjevačica ispisati povijest svojim radom.

„Hrvatica sam, ali meni je Prija toliko jedna, kako kažete, prijatne žena, dobra i draga. Pjesme su joj top, makar razumijem da netko možda ne voli ovakav način pjevanja“, bio je samo jedan od mnogobrojnih komentara.

Pjesma je već sada veliki hit, a osim pregleda i komentara, to dokazuje i činjenica da je već druga po redu u trendingu, odnosno na popisu najslušanijih pjesama u Hrvatskoj na YouTubeu.

Desingerica na prvom mjestu

Iznad nje, prvo mjesto zauzeo je, također poznati, Desingerica i Zera s pjesmom „Ccuti“, a oni imaju više od 7 i pol milijuna pregleda na svojoj pjesmi.


 

Aleksandra Prijović posljednji kabare YouTube trending Desingerica žera

Još vijesti