Studentski dom Lašćina.

Na ulaznim vratima prvom paviljona u studentskom domu „Lašćina“ zadnjih je dana osvanula nova obavijest. Naime, ne radi se o obavijesti iz Uprave ovog studentskog doma, već je ovu obavijest napisao netko od stanara gdje traži od drugih studenata i cimerica da počnu zaključavati ulazna vrata paviljona.

ToMa, koncert u klubu Sax! Zagrebačke studentice osvojile besplatan upad na koncert zahvaljujući kreativnosti: Pjevač ih prepoznao usred koncerta

Kako nam govore studenti iz studentskog doma Lašćina, njihova ulazna vrata paviljona gotovo nikada nisu zaključana.

„S obzirom na to da su prozori i vrata na našim paviljonima još uvijek od drva, a samim time su i stara te nemaju ona automatska zaključavanja vrata kao na Savi (ili imaju pa to ne radi) rijetko tko se sjeti za sobom zaključati ulazna vrata paviljona. Konstantno su otvorena, može ući tko god i kada god želi te nesputano šetati po paviljonu“, rekla nam je jedna od studentica koja živi na Lašćini.

Zamolba na vratima prvog paviljona u studentskom domu

Ovo nije slučaj samo u prvom paviljonu, već i u svim drugima u sklopu studentskog doma na Lašćini. No, očito je da se neki ne osjećaju sigurno, s obzirom na to da je netko odlučio zalijepiti ovu obavijest na ulazna vrata paviljona na kojoj piše:

„Ljudi, pliz da se ova vrata noću zaključavaju iz sigurnosnih razloga (počelo se previše sus ljudi motati oko doma i koristiti studentsko naselje kao prečicu“). Najljepša hvala što zaključavate (posebno od cura koje žive u prizemlju)“, stoji na papiru.

Poslušajte zamolbu

Osim ove zamolbe, na papiru piše još nekoliko komentara koje su, vrlo vjerojatno, naknadno napisali drugi stanari. Iako se radi o pošalicama, nadamo se da će studenti i stanari ovog studentskog doma shvatiti ozbiljnost situacije i poslušati anonimnog studenta ili studenticu koja je zalijepila ovaj papir, pogotovo zbog toga što se u prizemlju prvog paviljona nalaze djevojke.

Sveti Nikola posjetio Lašćinu! - 3 Stanare dočekale natrpane čizmice – tko je tajni Sveti Nikola s Lašćine?

 

studentski dom lašćina prvi paviljon ulazna vrata paviljona zaključavanje vrata automatsko zaključavanje molba studenata

Još vijesti