Galerija CircuitMess pametne igračke - 4 CircuitMess pametne igračke - 5 CircuitMess pametne igračke - 3 +3 CircuitMess pametne igračke - 2

STEM područje sve se više popularizira na svim prostorima, pa tako i našim! To dokazuje i mladi poduzetnik Albert Gajšak koji je 2017. pokrenuo tehnološki startup s kolegom Tomislavom Carom pod nazivom CircuitMess.

CircuitMess pametne igračke - 1

Danas je njihov startup iznimno popularan diljem svijeta, a novi proizvod odlučili su izbaciti upravo na hrvatskom tržištu, od kuda je sve i krenulo. Radi se o jedinstvenom konceptu uradi-sam igračaka, a nove STEM igračke vjerojatno će biti još popularnije zbog nove cjenovno najpristupačnije kolekcije koja premijerno izlazi na hrvatskom tržištu.

Igračke namijenjene početnicima

Igračke su namijenjene STEM početnicima od sedme godine, a od sada su dostupne na svim boljim prodajnim mjestima. Preporučene maloprodajne cijene artikala iz kolekcije kreću se od 16,99 eura nadalje.

„Iako smo se dosad najviše fokusirali na strana tržišta, ovu novu uzbudljivu liniju igračaka odlučili smo lansirati upravo ovdje u Hrvatskoj gdje je naša priča izvorno započela i gdje želimo pomoći stvoriti generaciju mladih inovatora“, navodi direktor Gajšak.

CircuitMess pametne igračke - 5

Na policama igračaka u trgovačkim lancima u Hrvatskoj tako će se uskoro moći pronaći CircuitMess proizvodi koji uz pomoć zabavnih i interaktivnih uputa omogućuju djeci da sastavljaju i programiraju vlastite zabavne elektroničke naprave.

Slogan nove kolekcije STEM igračaka glasi „Započni svoju STEM avanturu!“ što će se zasigurno svidjeti početnicima u ovom području. Osim toga, privući će ih i 11 edukativnih uradi-sam setova, a evo i od čega se sastoje: Bit, uradi-sam igraću konzolu, Sparkly, uradi-sam robotski auto i 9 šarenih mini-robota koji podučavaju o osnovnim temama iz sfera robotike i elektronike.

Kako govore, svi proizvodi iz kolekcije međusobno su povezivi te se mogu kombinirati u igri na različite kreativne načine.

Ono što je idealno je činjenica da su igračke zaista namijenjene za početnike koji za njihovo korištenje ne moraju imati predznanje, a svi setovi dolaze s potrebnim alatima i detaljnim uputama za sastavljanje i korištenje.

Prestižno priznanje

O kvaliteti ovih igračaka puno govori i priznanje iz New Yorka koje je CircuitMess dobio na nedavno održanom sajmu igračaka. Tada im je od strane američke udruge „Toy Association“ dodijeljena glavna nagrada u kategoriji „Powerfully playful“ za igračke s najzanimljivijim interaktivnim elementima.

No, i nakon lansiranja ove nove kolekcije, iz CircuitMessa najavljuju kako će igračke biti dostupne i na stranom tržištu, iako će se premijerno izbaciti na hrvatskom. Samim time se nadaju kako će približiti STEM revoluciju hrvatskoj javnosti!
 

circuitmess albert gajšak STEM igračke nova linija proizvoda pametne igračke hrvatsko tržište

Još vijesti