M. P. u Vijesti

ZET zakoračio u 21. stoljeće! Predstavljena aplikacija za kupnju karata, a ovo su njezine mogućnosti

Možete ju besplatno preuzeti na svim mobilnim uređajima.

29. svibnja 2023 13:09
Aplikacija Moj ZET

Aplikacija Moj ZET Foto: Službena web stranica ZET-a/Screenshot

Vjerovali ili ne, danas je predstavljena prva ZET aplikacija za kupnju karata. U vozilima javnog gradskog prijevoza sada se nalaze naljepnice s QR kodom koji vodi do „Moj ZET“ aplikacije, a možete ju besplatno preuzeti na svim mobilnim uređajima.

Za jednostavnije korištenje, aplikaciji je potrebno omogućiti korištenje lokacije, a time će vam se ponuditi karte koje se mogu kupiti na području na kojem se nalazite. Uz kupnju karata, aplikacija sadrži obavijesti o preusmjeravanju prometa, radovima i ostalim izmjenama u prometu.

Za početak korištenja potrebna je registracija, a u aplikaciji ostajete prijavljeni sve do trenutka odabira odjave. Za kupnju pojedinačne karte morate nadoplatiti sredstva eNovčanika, najmanji iznos koji morate imati na računu je 1 euro, a najviši iznos je 50 eura.

Nakon odabira željene karte, usmjerite kameru prema QR kodu koji se nalazi u vozilima, kupnju je moguće obaviti i putem NFC-a tako da prislonite mobilni uređaj na te naljepnice. U slučaju kontrole, u gornjem lijevom kutu odaberite ikonu kontrola i pojaviti će se kod koji kontrolor mora očitati, stoji na n1info.hr.

Za sve nedoumice, kontaktirajte službu na e-mail: javnost@zet.hr.

Još vijesti