P.S. u Vijesti

Djed Mraz u zagrebačkim studentskim domovima: Evo što se nalazi u poklonu koji ih je dočekao na vratima

Mali znak pažnje koji usreći svakog studenta!

22. prosinca 2022 12:56
Poklon za stanare studentskih domova

Poklon za stanare studentskih domova Foto: T.R./MojFaks

Stanare zagrebačkih studentskih domova ovog tjedna su doživjeli zaista „dobro“ jutro! Iako suvijesti iz studentskih domova većinom negativne, ova je svakome od njih uljepšala dan.

Razlog tome su pokloni od nepoznatog izvora koji su ih dočekali na vratima, a mnogi pretpostavljaju da je to znak pažnje od strane Studentskog centra u Zagrebu.

Kako nam govori stanarka Studentskog doma na Lašćini, ona svoj poklon nije pronašla na vratima, kao što su mnogi drugi njezini susjedi u paviljonu.

„Vidjela sam da je neki čovjek poklone ostavljao na kvakama vrata, ali ja sam svoju dobila na drugačiji način. Taman sam u trenutku njegove podjele prala zube tako da mi je taj gospodin poklon uručio izravno jer sam izlazila iz kupaone“, rekla je za MojFaks.

Svoj poklon prepustila cimerici

Mala vrećica na kojoj piše „Uvijek sa srcem“ sadrži nešto što će razveseliti svakog studenta. Naime, poklon se sastoji od dva paketića noodlesa koje studenti, generalno, obožavaju.

Iako ona iste ne voli jesti, što ju svrstava u one rijetke, svoj će poklon prepustiti cimerici koja je već otišla kući za blagdane. No, bez obzira na to, poklon ju je razveselio, a vjerujemo da nije jedina!
 

Još vijesti