V.K. u Vijesti

Baj, baj redovi bez kraja! Autobusni kolodvor Zagreb ima iznenađenje: Odsad do karte u samo par klikova

Kraj čekanja u redovima za kupnju karata na zagrebačkom Autobusnom kolodvoru. Nova aplikacija je tu!

16. rujna 2022 12:20
Obeo aplikacija -. online kupnja karata za bus

Obeo aplikacija -. online kupnja karata za bus Foto: shutterstock by Wandering views

U današnje vrijeme kada se sve rjeđe mogu pronaći "papirnati" cjenici na stolovima kafića jer ih je sve više dostupno samo skeniranjem QR koda, s Autobusnog kolodvora Zagreb javljaju dobre vijesti: uveli su aplikaciju za kupnju karata - Obeo.

vezano Osječki autobusni kolodvor Vijesti Pijani 22-godišnjak vrijeđao policajce pa dobio neobičnu kaznu: 9 mjeseci ne smije kročiti na autobusni kolodvor

Pomoću nje, korisnici usluga konačno više ne moraju stajati u redovima, već kupnju i rezervaciju karata svih prijevoznika mogu obaviti u nekoliko klikova.

Kako navode na službenim stranicama, karta se može kupiti bez registracije, koja se naredno može poslati na e-mail adresu.

"Svakako preporučamo kupnju kao registrirani korisnik obzirom da tada dobivate pristup naprednim mogućnostima aplikacije", pišu na AKZ-u.

Obeo usto nudi i vrijeme polaska svih prijevoznika, a unutar aplikacije postoji i mogućnost rezervacije na povratnu kartu, ako je ista već kupljena preko aplikacije.

vezano Domaća hrana u plastičnim posudicama Nakon predavanja Džem, ajvar, jaja i suho meso još se voze autobusima: Studenti se ne odriču mamine kuhinje

Osim spomenutih pogodnosti, korisnici aplikacije Obeo koji iz nekih razloga ne mogu na put, a kupili su kartu, istu mogu podijeliti s drugim korisnicima aplikacije.

Ostale pogodnosti korištenja Obeo-a, kao i upute kako ju preuzeti na svoj mobilni uređaj, možete pronaći ovdje.

Još vijesti