P.S. u Vijesti

Dodijeljeno 137 sveučilišnih stipendija u drugom najvećem studentskom gradu: Evo gdje preuzeti rang liste

Poznati su rezultati natječaja sveučilišnih stipendija Grada Splita.

17. veljače 2023 12:58
Stipendije koje život znače

Stipendije koje život znače Foto: Anna Fomenko/Shutterstock

Mnogi već odavno primaju svoje stipendije na koje su ostvarili pravo u određenim kategorijama, ali za brojne druge rezultati tek stižu. Isto je i s ovim stipendijama s obzirom na to da je Sveučilište u Splitu objavilo dobitnike i dobitnice sveučilišnih stipendija.

Podsjetimo, Sveučilište u Splitu ove godine je raspisalo natječaj za 137 stipendija koje vrijede za razdoblje od 1. listopada 2022. do 30. rujna 2023. godine. Stipendije su se dijelile u dvije kategorije, za studente prve godine i studente ostalih godina studija.

Tako će studenti u navedenim vremenskom razdoblju primati 106,18 eura mjesečno, a Povjerenstvo za dodjelu stipendija Sveučilišta u Splitu sada je donijelo Odluku o dodjeli istih. Na njihovim službenim web stranicama objavljene rang liste u obje kategorije, a napominju da su dobitnici označeni zelenom bojom u tablicama.

Osim toga, svi koji su ostvarili pravo na sveučilišnu stipendiju moraju istu potvrditi do 23. veljače 2023. godine dostavljanjem IBAN broja računa u Ured za nastavu, Ruđera Boškovića 31 na petom katu. Rang listu studenata dobitnica u prvoj kategoriji preuzimate ovdje, a drugu kategoriju možete preuzeti na ovom linku.

izvor: www.unist.hr
 

Još vijesti