V.K. u Vijesti

Dva studenta medicine lakše ozlijeđena u nesreći: Autobus udario u zid tunela

Studenti su putovali na Medicinijadu koja se ove godine održava u Budvi.

9. svibnja 2022 11:56
Autobus je udario u zidove tunela

Autobus je udario u zidove tunela Foto: shutterstock by Christine Bird

U autobusu koji je krajem prošlog tjedna udario u zidove tunela u Crnoj Gori bili su studenti iz Kosovske Mitrovice koji su putovali na Medicinijadu u Budvi.

Kako piše Telegraf, nesreća se dogodila u tunelu, kada je autobus udario bočnom stranom u zidove uslijed čega su se razbili prozori.

vezano Slika nije pronađena Vijesti Srbija zavijena u crno: U stravičnoj nesreći poginulo dvoje zaljubljenih studenata, njihov prijatelj i pas

Hitna pomoć ubrzo je došla na mjesto nesreće, te su ustanovili kako su dva studenta Medicinskog fakulteta i vozač pretrpjeli lakše ozlijede.

"Čuli smo se s kolegama. Sve je u redu. Autobus je pretrpio neka materijalna oštećenja, ali studenti su dobro. Drugi autobus je došao i oni su već na putu za Budvu", kazao je Ivan Virijević, student prorektor Univerziteta u Prištini, s privremenim sjedištem u Kosovskoj Mitrovici.

Oglasili se i iz Ministarstva prosvjete

Kako pišu, iz Ministarstva prosvjete potvrdili su da se radilo o lakšim ozljedama, pa su studenti nastavili svojim putem na Medicinijadu i sretno stigli do Budve u novom autobusu.

vezano Marcela Mesarić i Nina Nakon predavanja Studentica iz Hrvatske 'pomela' konkurenciju: Upoznajte Marcelu – ovogodišnju Miss Agronomijade koja obožava konje

"Ostali studenti u autobusu nisu ozlijeđeni i u dobrom su stanju. I vozač i svi studenti su nastavili put i sigurno stigli u Budvu", napomenuli su iz Ministarstva.

izvor: telegraf.rs

Još vijesti