V.K. u Vijesti

Euro kalkulator: Preračunajte kune u eure za par sekundi!

Pretvorite kune u euro te sami izračunajte svoje plaće, režije, račune kao i ostale životne troškove.

11. kolovoza 2022 10:52
Euro kalkulator na mojfaks.hr portalu – u par sekundi preračunajte sve svoje troškove

Euro kalkulator na mojfaks.hr portalu – u par sekundi preračunajte sve svoje troškove Foto: shutterstock by David M. Skiba

S prvim danom 2023. godine kuna odlazi u povijest. Već možemo vidjeti kako je prilagodba počela u mnogim trgovačkim centrima dvojne cijene – one iskazane u kunama i eurima.

Usto, poznat je i fiksni tečaj konverzije u euro koji iznosi 7,53450 kuna. No, kako niti jedna promjena, bez obzira koliko dobra ili loša nije zapravo laka, MojFaks vam donosi euro kalkulator na kojem u samo nekoliko sekundi možete preračunati svoje troškove!

vezano Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu Akademska četvrt Zagrebački fakultet objavio cjenik i u eurima: Provjerite koliko koštaju školarina, ECTS-i, potvrde...

Za one koji se većinom služe kartičnim plaćanjem, većih problema neće biti, no za sve one koji i dalje vole koristiti gotovinu, posebice u menzama, praonicama rublja, pa čak i za plaćanje smještaja, dobro je imati euro kalkulator kojim možete u samo nekoliko sekundi preračunati svoje troškove.

Dobro za znati

Postoji još nekoliko stvari koje je dobro znati prije ulaska u Eurozonu. Najmanji iznos koji se sada može podići s bankomata je 100 kuna, dok će to nakon promjene biti 10 eura.

U razmaku od 15. prosinca ove godine pa do 15. siječnja 2023. godine trajat će razdoblje kada se neće naplaćivati naknada za korištenje bankomata čiji niste klijent. Odnosno, u tom razdoblju građani će moći podizati eure s bankomata s bilo kojeg dostupnog bankomata bez ikakve naknade, prenosi Svjetionik.

vezano Kvaliteta života, kakva je u ovoj zemlji, rijetko se nalazi. Karijera U ovoj malenoj, ali najbogatijoj europskoj državi prosječna plaća iznosi 5000 eura

Nakon uvođenja eura, kuna će se još koristiti samo dva tjedna, točnije, do 14. siječnja 2023. godine jer se do tog datuma očekuje da će svi bankomati biti opskrbljeni s dovoljno eura.

Euro kalkulator – brzo izračunavanje troškova

Kako bi pomogli u što jednostavnijoj i lakoj promjeni, MojFaks vam donosi Euro kalkulator – mjesto na kojem u samo nekoliko sekundi možete izračunati svoje troškove. Euro kalkulator vrlo je jednostavan za uporabu: samo potrebno utipkati svotu u kunama, a kalkulator vam odmah pokaže cijenu izraženu u eurima!

 

 

Euro kalkulator bit će dostupan na portalu MojFaks na naslovnici kako bi ga mogli lakše pronaći i koristiti.

Još vijesti