M. P. u Vijesti

Obnova na FSB-u: „Online nastava ne može zamijeniti kontaktnu u uspješnom savladavanju gradiva“

Nova lokacija službi.

4. svibnja 2023 16:07
Zgrada FSB-a

Zgrada FSB-a Foto: M.D./MojFaks

Uprava Fakulteta strojarstva i brodogradnje obavijestila je studente o početku radova na svim zgradama fakulteta, od 2. svibnja onemogućen je pristup zgradama na adresi Ivana Lučića 5. Fakultet se preselio na novu lokaciju, a službe se sada nalaze u zgradi Business Centra Cotra na Žitnjaku.

Dosadašnji brojevi telefona službi i tajništva i dalje su dostupni, a na trećem katu zgrade nalazi se: dekanat, skriptarnica, urudžbeni ured, računovodstvo, studentska služba, služba za projekte i mobilnost, nabavna i tehnička službe.

Na četvrtom katu nalaze se: CTT - Centar za transfer tehnologije, Centar za podršku i tajništvo zavoda Fakulteta. Službe nastavljaju s radom od 2. svibnja u periodu od 8 do 16 sati, a za komunikaciju s profesorima i asistentima privremeno će se koristiti isključivo e-mail.

Do nove lokacije može se doći javnim prijevozom do stanice Elka, tramvajskim linijama 2 i 3 te pojedinim autobusnim linijama, stoji na fsb.unizg.hr.

Studenti su dobili službeni e-mail od Uprave fakulteta o načinu na koji je organizirana nastava i kolokviji.

„Prema obavijestima koje su studenti dobivali od predmetnih nastavnika
od 24. travnja do 15. svibnja 2023. previđeno je online održavanje, a preostala 3 tjedna nastave po dosadašnjem rasporedu. Od 22. svibnja  do 6. lipnja 2023. godine održat će se kolokviji u terminima koji će uskoro biti objavljeni.“

Student FSB-a komentirao je trenutnu situaciju na Fakultetu: „Online nastava ne može zamijeniti kontaktnu u uspješnom savladavanju gradiva.“.

Još vijesti