L.B. u Vijesti

U ovom hrvatskom sveučilišnom gradu studenti imaju pravo na 1000 kuna pomoći: Provjerite ispunjavate li uvjete

zaprimanje zahtjeva za jednokratnu financijsku pomoć studentima u akademskoj godini 2022./2023. traje do 16. rujna.

17. kolovoza 2022 13:26
Imate vremena za prijavu!

Imate vremena za prijavu! Foto: shutterstock by Sergey Fedoskin

U sklopu Socijalnog programa Grada Rijeke zahtjeve zaprima Odjel gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb.

vezano Studenti riječkog sveučilišta zadovoljni su svojim izborom Vijesti Studentima iz ovog sveučilišnog grada smiješi se 1000 kuna pomoći u 2022. godini

Jednokratnu pomoć u visini od 1000 kuna mogu ostvariti redoviti učenici srednje škole i studenti iz kućanstva koje je korisnik zajamčene minimalne naknade pri Centru za socijalnu skrb Rijeka, učenici i studenti koji ostvaruje pravo na osobnu invalidninu ili doplatak za pomoć i njegu pri Centru za socijalnu skrb Rijeka te učenici i studenti koji su dijete smrtno stradalog, zatočenog ili nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata.

vezano Studenti troše pomoć države Vijesti [VIDEO] Mladi u susjedstvu dobit će 100 eura državne pomoći: Evo na što će potrošiti taj novac

Zaprimanje svih zahtjeva uz prateću dokumentaciju je radnim danom od 8.30 do 15.30 sati u šalter-sali Gradske uprave, Titov trg 3, šalteri br. 4 i 5.

Detalje o potrebnoj dokumentaciji i prijavi provjerite ovdje, a na ovoj poveznici doznajte imate li pravo na korištenje ove pomoći te pronađite obrazac za prijavu.