V.F. u Vijesti

Hardcore romantika: Muškarac 21 sat klečao ispred ureda bivše djevojke i molio za pomirenje

Policija ga nagovarala da ode.

18. travnja 2023 14:53
Na kraju odustao zbog hladnoće.

Na kraju odustao zbog hladnoće. Foto: Alexas_Fotos via Pixabay

Svaki je par prošao kroz svađu, manju ili veću. Teško je progutati ponos i zamoliti za oprost, ali to je ono što je ispravno i nužno u takvoj situaciji. Ponekad se tu mogu naći vrlo kreativni načini kojima jedan partner želi pokazati drugome koliko mu je žao.

Od poklanjanja ruže ili cijelog buketa cvijeća, čokolada i bombonijera, do pisanja pjesama i sviranja gitare ispod prozora. To je ono što nam holivudski filmovi i ljubavni romani pokušavaju prodati. U stvarnosti znamo da je to daleko od istine. Umjesto toga će se oba partnera potiho duriti i govoriti stvari poput: „Ne ljutim se“ i „Nije mi ništa“.

Ovaj slučaj je ipak malo previše ekstreman čak i za holivudske filmove i ljubavne romane. Tako je u Kini muškarac klečao ispred ureda svoje bivše djevojke čak 21 sat moleći za pomirenje, prenosi News Rebeat.

Došao s buketom ruža

Fotografije muškarca koji kleči su osvanule na društvenim mrežama, a mnogi korisnici su se složili s time da se radi o ekstremnom postupku i da mu bivša djevojka ne bi trebala oprostiti. Kako izvještava policija, muškarac je klečao ispred ulaza u zgradu u Dazhou u Kini od 13 sati do 10 sati ujutro sljedećeg dana, ukupno 21 sat.

Ispred ureda je kleknuo s buketom u ruci, a građani su se okupili oko njega i nagovarali ga da odustane. Na mjesto događaja je stigla i policija koja ga je pokušala uvjeriti od ode. Na kraju su ga kiša i hladnoća natjerali da odustane od svojih napora i ode kući.

Izvor: News Rebeat

Još vijesti