V.F. u Vijesti

Novi datum dočeka! HNS potvrdio kad slijeću Vatreni

Uzorni studenti ne moraju brinuti da će propustiti predavanje.

15. prosinca 2022 13:22
Navijači dočekuju nogometaše.

Navijači dočekuju nogometaše. Foto: Janka5919 via Shutterstock

Ne moraš se brinuti da zbog predavanja na faksu nećeš moći dočekati Vatrene. Doček će biti u nedjelju na Trgu bana Jelačića.

Nažalost, hrvatska reprezentacija ipak neće igrati u finalu Svjetskog prvenstva. Vatreni su prošlog utorka izgubili utakmicu protiv Argentine, a sada će se boriti za treće mjesto u subotu.

Susret za broncu igrat će se od 16 sati ove subote i, iako vjerujemo u pobjedu Vatrenih, svakako ćemo ih srdačno dočekati na Trgu, čak i ako utakmica ne završi u njihovu korist.

Treba istaknuti da su Vatreni drugi put zaredom ušli u polufinale Svjetskog prvenstva što je za Hrvatsku ogroman uspjeh. HNS je potvrdio kako Vatreni slijeću u zagrebačku zračnu luku u 17:10 sati.

Glasnogovornica Gradske uprave, Dinka Živalj, također je potvrdila da je doček na glavnom zagrebačkom trgu, Trgu bana J. Jelačica, predviđen za nedjelju poslijepodne, prenosi Gol.hr.

Predviđa se da će ovoga puta Vatreni ipak brže stići do Trga nego prije četiri godine. Podsjetimo se, tada se na cijeloj ruti okupilo oko pola milijuna ljudi. Tada je bilo ljeto, a sada su niske temperature pa bi i to moglo utjecati na broj okupljenih.

Sigurno si uzoran student koji ne propušta predavanja, ali vjerujemo da bi se odrekao predavanja na faksu i dočekao Vatrene čak i kad doček ne bi bio u nedjelju.

Još vijesti