P.S. u Vijesti

Hvalevrijedna akcija ipak otkazana: Neće biti romantičnih večera na „Cvjetnom“ povodom Valentinova

Iz Domskog odbora u privatnoj Facebook grupi priopćili tužne vijesti.

6. veljače 2023 13:00
Romantična aktivnost povodom Valentinova nije urodila plodom.

Romantična aktivnost povodom Valentinova nije urodila plodom. Foto: Zane Persaud/Unsplash

Domski odbor Studentskog doma „Cvjetno naselje“, prošlog je tjedna u njihovoj privatnoj Facebook grupi stavio obavijest kako po prvi puta, u suradnji sa Studentskim centrom, organiziraju simboličnu večer za parove povodom nadolazećeg nam Valentinova.

Podsjetimo, večera se trebala održati u Lini 2 menze na Cvjetnom na samo Valentinovo, u trajanju od 19 do 20 sati. Kako piše u njihovoj prvoj objavi, broj sudionika bio je ograničen na 30 parova, a svaki od njih mogli su birati između ribljeg ili mesnog menija, odnosno između alkoholnog i bezalkoholnog pića.

Cijene bi, naravno, bile prilagođene studentskom novčaniku, kao i inače u menzi, samo uz romantičnu atmosferu za zaljubljene parove. No, nedugo nakon prve objave, Domski odbor Cvjetnog ponovno je reagirao. Još jedna objava u grupi bila je apel za sve zaljubljene, s obzirom na to da su već tada imali vrlo mali broj zainteresiranih studenata.

Prijavljeno samo 13 parova

Očito da niti drugi poziv nije urodio plodom, s obzirom na to da su nedavno objavili kako se romantična večera ipak otkazuje.

„Nije bilo dovoljno prijava za doniranu večeru od strane cateringa stoga se ona otkazuje. Pomalo nas rastužuje takav scenarij obzirom da je ovo prvi put da se tako nešto organizira u našem domu“, tužno su studente obavijestili iz Domskog odbora.

Nadodali su kako im se prijavilo samo 13 parova, od mogućih 30, pa se zbog toga, vjerojatno, ova aktivnost nije isplatila. Studenti, možda još uvijek uspijete vratiti večeru povodom Valentinova, pogotovo zbog truda Domskog odbora da ovakve aktivnosti uopće postoje.
 

Još vijesti