M. P. u Vijesti

Netflix ima odlične vijesti za sve gejmere: Pogledajte kada možete očekivati nove naslove

Partnerski studiji diljem svijeta razvijaju čak 70 novih igara.

23. ožujka 2023 10:35
Netflix streaming servis

Netflix streaming servis Foto: Xalien/Shutterstock

Iz Netflixa su prije nekoliko godina proširili svoje poslovanje na videogre, a najavili su i otvaranje studija za igre. Do sada su na svojoj platformi predstavili 55 naslova, uključujući i neke koji su napravljeni po uzoru na popularne serije poput Stranger Things.

Prema novim informacijama čini se da ono najbolje tek dolazi jer njihovi partnerski studiji diljem svijeta razvijaju čak 70 igara, dok gamerski odjel samog Netflixa trenutačno radi na još 16 naslova. Planirani su različiti žanrovi igara, kao što su avanture, indie naslovi i slagalice, stoji na portalu zimo.dnevnik.hr.

Iz odjela za videogre rekli su: „Naš je cilj razviti široki portfelj igara, različitih žanrova i formata, jer vjerujemo da svi mogu pronaći sreću u igrama, ako otkriju jednu ili više njih koje su prave za njih.“ Posebno su popularne igre bazirane na Netflixovom sadržaju, a jedna od najpopularnijih igara tvrtke je Love is game, koja je napravljena po uzoru na seriju Too Hot to Handle.

Planira se i nastavak gore navedene igre, do kraja ove godine na Netflixu bi se trebalo pojaviti najmanje 40 igara, a svaki mjesec korisnici mogu očekivati nove naslove. 

Još vijesti