V.K. u Laganini

Kim Kardashian na testu o pravu i zakonima 'pomela' Hillary Clinton, pravnicu i bivšu tajnicu SAD-a

U odmjeravanju znanja o pravu i zakonima SAD-a, Kim Kardashian je "pomela" Hillary Clinton.

25. kolovoza 2022 13:06
Tko zna više o američkom zakonodavstvu? Kim Kardashian!

Tko zna više o američkom zakonodavstvu? Kim Kardashian! Foto: screenshot via Instagram@kimkardashian, hillaryclinton

Kim Kardashian, planetarno popularna reality zvijezda, make-up mogul i studentica prava pobijedila je u kvizu o pravu i zakonima američku političarku, odvjetnicu, diplomatkinju, senatoricu i bivšu državnu tajnicu Sjedinjenih Američkih Država – Hillary Clinton.

Reality zvijezda se suočila s Hillary, koja je svoju diplomu pravnice zaradila na prestižnom Harvardu, na testu znanja o zakonima u Americi.

Bitka umova prikazana je u Hillarinoj novoj emisiji "Gusty" koja će se idućeg mjeseca emitirati na Apple Tv+ kanalu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hillary Clinton (@hillaryclinton)


"Isprašila" ju rezultatom 11-4

Iako se na prvu činilo kako je Kim vrlo hrabra što kreće u borbu znanja protiv Hillary koja je bila prva partnerica u odvjetničkom društvu Rose u Arkansansu prije nego što je preuzela ulogu Prve dame, Kim je na kraju "isprašila" Hillary sa 11-4, piše LadBabile.

vezano Slika nije pronađena Karijera Kim Kardashian položila prvi pravosudni ispit iz 4. pokušaja: Ne odustaje od sna da postane odvjetnica

Njih dvije dobile su pitanja o svemu kroz američke zakone: od uporabe smrtonosne sile, oružane pljačke, pa do zakonitosti kada je samoobrana dopuštena pred sudom.

Chelsea, Hillaryna kći koja se također pojavljuje u "Gusty" programu, spomenula je kako je Kim imala nepravednu prednost jer je nedavno studirala i položila "baby bar" ispit, dok njena majka nije prakticirala pravo godinama.

Unatoč tome, Hillary je otkrila da joj je gubitak u ovom testu bio "srcedrapajući".

vezano Harry Styles Akademska četvrt Na ovom sveučilištu odsad uče o megapopularnom Harryju Stylesu: Interes studenata ogroman, stvorila se lista čekanja

Usto, Hillary je spomenula da s Kim nije razgovarala o njenoj karijeri, već o reformi zatvorskog zakona, za koju se Kim iznimno snažno i javno bori.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)


"Nismo je intervjuirali o modi… Njenim brojnim linijama u trgovini, niti o osebujnom životu. Intervjuirali smo je o tome što je radila kako bi pomogla ljudima koji su nepravedno bili u zatvoru, da imaju drugu priliku", kazala je Hillary.

"Vrlo je svjesna da njena slava može napraviti pozitivnu razliku, a gdje može napraviti negativnu razliku", nadodala je Chelsea i kazala kako Kim ne želi raditi tu negativnu razliku, pa smatraju impresivnim to što Kim "razborito i promišljeno bira" oko čega se angažirati, a oko čega ne.

vezano Millie Bobby Brown je brucošica! Postani student Glavno lice Netflixove serije 'Stranger Things' od jeseni je brucošica

"Čak i izvan ove serije želim učiniti sve što mogu da joj pomognem u tom poslu", dodala je Hillary.

Inače, već smo pisali o tome kako je Kim Kardashian položila "baby bar", ispit za brucoše prava, obavezan za sve buduće pravnike u Kaliforniji koji ne pohađaju klasične visokoškolske ustanove.

 

Još vijesti