P.S. u Vijesti

Koprivnički studenti mogu odahnuti: Napokon se otvara menza, a poznato je i njezino radno vrijeme

Nakon mjeseci čekanja, studenti u Koprivnici napokon će dočekati otvorenje menze.

19. Siječnja 2023 11:33
Studentski obrok iz menze

Studentski obrok iz menze Foto: V.S., MojFaks

Koprivnički studenti napokon će dočekati otvorenje svoje menze, nakon agonije koja traje od početka ove akademske godine. Samim time, više se neće morati hraniti u lokalnim pekarama, a ujedno će nešto i uštedjeti s obzirom na studentsku subvenciju na koju imaju pravo.

Odgođena već dva najavljena datuma otvorenja

Podsjetimo, posljednji tračak nade pojavio se početkom prosinca prošle godine kada je treći natječaj urodio plodom te je restoran „Katarza“ najavio otvorenje vrata koprivničkog studentskog restorana.

Tada je najavljeno da se menza otvara nakon zimskih praznika, ali se to ipak nije dogodilo.

Nedugo nakon toga, studenti su se požalili, a na vratima njihova restorana osvanula je obavijest da je prostor u adaptaciji te da se planirani završetak radova očekuje 18. siječnja.

Iako je i ovaj datum prošao, Studentski centar u Varaždinu na svojem Facebook profilu objavio je vijest koja će obradovati mnoge.

„Od petka, 20.1., studenti u Koprivnici ponovo će imati organiziranu studentsku prehranu. Restoran i caffe bar „Akademija“, na prostoru Sveučilišnog centra Koprivnica, raditi će od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati, dok će caffe bar raditi od 7 do 15 sati“, napisali su.


 

Još vijesti