L.B. u Vijesti

Lažirala diplomu pa se fotografirala s roditeljima: Zbog jedne pogreške ipak su je raskrinkali

Studentica, međutim, još nije završila taj fakultet…

3. lipnja 2022 12:35
Diploma domaćeg fakulteta

Diploma domaćeg fakulteta Foto: V.K., MojFaks/MojFaks

Pravni fakultet Sveučilišta u Crnoj Gori podnio je krivičnu prijavu protiv jedne studentice zato što je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima je, navodno, diplomirala, držeći lažnu diplomu sa falsificiranim potpisom dekanice i rektora.

vezano Fejk profesorica radila u školi 24 godine: Otkrivena još jedna lažna diploma i to sa zagrebačke Ekonomije Akademska četvrt Fejk profesorica radila u školi 24 godine: Otkrivena još jedna lažna diploma i to sa zagrebačke Ekonomije

Pravni fakultet čeka reakciju policije i tužilaštva, piše Pobjeda. Ispitat će je li sporna diploma zloupotrijebljena.

Doznali su za ovaj slučaj kada je jedan zaposlenik Fakulteta uočio fotografije studentice na društvenim mrežama, što mu je bilo čudno, jer je znao da nije diplomirala. Prijavio je to nadležnima.

Slavili i u lokalu

Na društvenim mrežama studentica je objavila slike s roditeljima, držala je i cvijeće. Priložila je i foto-zapis proslave u jednom lokalu.

Nakon što se nadležni izjasne o ovom slučaju, Pravni fakultet bi, kako piše ovaj portal,trebao pokrenuti disciplinski postupak. Zasad još nisu obavijestili studenticu nego su slučaj prvo prijavili policiji i tužilaštvu.

vezano Nema kraja krivotvorenju: Lažna profesorica predavala u školi s diplomom Sveučilišta u Rijeci Vijesti Nema kraja krivotvorenju: Lažna profesorica predavala u školi s diplomom Sveučilišta u Rijeci

Studenticu će na razgovor pozvati uskoro, a pretpostavljaju da je cijela lažirana ceremonija bila predstava za roditelje.

izvor: Pobjeda

Još vijesti