V.K. u Vijesti

UŽAS: Mladić u Dubrovniku priveden zbog sumnje za pokušaj ubojstva, bacio drugog sa zidina!

Srećom, mladić je izvan životne opasnosti!

9. kolovoza 2022 10:10
Dubrovačke zidine

Dubrovačke zidine Foto: shutterstock by Birute Vijeikiene

Prava drama odvijala se u nedjelju u parku na Pilama u Dubrovniku. 

Kako piše DuList, 22-godišnjak je u nedjelju ujutro gurnuo 26-godišnjeg mladića sa zidina koji je zbog pada zadobio ozlijede opasne po život.

Ravnatelj opće bolnice Dubrovnik Marijo Bekić potvrdio je za DuList da je gurnuti mladić stabilno te da se uspješno oporavlja.

vezano Student je dobio doživotnu kaznu zatvora. Vijesti Doživotni zatvor: student ubio svoju djevojku jer je počeo vjerovati da su žene „zle“

Ubojstvo u pokušaju?

S druge strane, 22-godišnjak je priveden i ispitan pred Državnim odvjetništvom u Dubrovniku zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju. Kako javljaju, postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 22-godišnjak u jutarnjim satima u Dubrovniku, „pristajući da liši života oštećenika, nakon verbalnog sukoba i dok je oštećenik sjedio na zidiću, uhvatio ga za noge i gurnuo sa zida u park Pile pa je oštećenik, prilikom pada s visine od 4,5 metara, zadobio višestruke teške ozljede opasne po život te se nalazi na bolničkom liječenju“, piše DORH.

vezano Obitelji se na telefon nije javljao nekoliko dana... Vijesti 21-godišnji student počinio samoubojstvo? U sobi ga pronašli njegovi roditelji

Nakon ispitivanja osumnjičenika, Županijsko državno odvjetništvo je predložilo sucu istrage Županijskog suda određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika, na što je sudac pristao te odredio istražni zatvor.

Izvor: dulist.hr

Još vijesti