V.F. u Vijesti

Muž i žena godinama besplatno živjeli u hotelu: Uprava nije primijetila propust

Stalno su se žalili na hotelske usluge.

21. veljače 2023 10:16
Soba u hotelu

Soba u hotelu Foto: Davidlee770924 via Pixabay

Muž i žena iz Njemačke su sa svojim psom godinama živjeli u hotelu Nassauischer Hof s pet zvjezdica u Wiesbadenu bez da su plaćali ikakve troškove, prenosi Fenix Magazin.

Sada 60-godišnji muškarac mora odgovarati pred okružnim sudom u Wiesbadenu, a optužen je za tešku prijevaru. Kako piše SWR, troškovi smještaja iznosili su ukupno 140.000 eura. Muškarac je platio prve račune od oko 5.600 eura, nakon čega je navodno ostavio otvorene sve ostale račune.

Kako je istražio SWR, zaposlenik hotela rekao je da se muškarac stalno žalio na usluge u hotelu. Navodno je u njegovoj sobi bilo žohara, orasi su bili pljesnivi, a optuženikova supruga pronašla je crva u salati. Također, optuženi je tvrdio da boluje od raka i da se liječi u Wiesbadenu. Unatoč svim žalbama koje je bračni par imao na hotelske usluge, uprava i dalje nije shvatila da ne plaćaju smještaj.

Izbačeni su tek kada se promijenila uprava hotela.

Izvor: Fenix Magazin

vezano Studentski dom u Osijeku Postani student Gradonačelnik je bio u pravu – dokaz da ovaj studentski dom u Hrvatskoj stvarno izgleda kao hotel s 5 zvjezdica

vezano Besplatan smještaj na Ibizi? Moguće je! Laganini U luksuznom hotelu na Ibizi možete odsjesti potpuno besplatno, ali oprez! Soba nije za sramežljive