P.S. u Vijesti

Nakon tri godine zasjala nova „najlajkanija“ objavu na Instagramu ikada – i to sa Svjetskog nogometnog prvenstva

Dugo je trebalo da netko skine dosadašnju fotografiju s trona.

22. prosinca 2022 15:53
Trofej sa Svjetskog nogometnog prvenstva

Trofej sa Svjetskog nogometnog prvenstva Foto: A.RICARDO via Shutterstock/Shutterstock

Među poznatim i slavnim osobama, te influencerima, često se vodi borba oko toga čija objava će imati više „lajkova“.

Upravo zbog toga, prije nekoliko godina jedan profil je objavio fotografiju običnog jajeta u inat svim influencerima kako bi jedno obično jaje uspjelo prikupiti najviše „lajkova“ od svih drugih, bez puno truda.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egg Gang 🌎 (@world_record_egg)


To se naposljetku i dogodilo, s obzirom na to da je upravo to jaje otprilike 3 godine držalo titulu „najlajkanije“ objave na Instagramu ikada, ali sada je prvo mjesto zauzeo netko drugi, piše Augustman. Svjetsko nogometno prvenstvo službeno je gotovo, a upravo zbog toga je iznjedrila nova fotografija s najvećim brojem „lajkova“ ikada.

Kao što svi znamo, Argentina je osvojila zlato na ovom Mundijalu, a neki su to željno priželjkivali zbog Messija kojem je ovo prva osvojena zlatna titula na Svjetskom nogometnom prvenstvu, a vjerojatno i zadnja s obzirom na to da se planira umiroviti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)


Zato nas ni ne čudi da je upravo njegova fotografija sa zlatnim trofejom „najlajkanija“ objava na Instagramu ikada te trenutno broji gotovo 72 milijuna „lajkova“.

Voljeli ga ili ne, Messi, a i njegovi fanovi su ovaj trenutak čekali tijekom cijele njegove karijere pa nije ni čudno što je broj „lajkova“ toliko ogroman, a čak je uspio prestići i jaje koje je godinama čvrsto stajalo na prvom mjestu.

izvor: www.augustman.com

Još vijesti