V.F. u Postani student

Još uvijek ne znaš što ćeš studirati u Zagrebu? Onda je ovo savršena prilika da konačno odlučiš

Smotra Sveučilišta u Zagrebu ove se godine održava na novoj lokaciji.

25. listopada 2022 11:40
Prizor iz središta Zagreba

Prizor iz središta Zagreba Foto: TMP - An Instant of Time via Shutterstock

Sveučilište u Zagrebu najavljuje kako će se ove godine Smotra Sveučilišta konačno održati uživo, ali i na novoj lokaciji.

Iako se prošle i pretprošle godine morala održati na principu hibridnog i virtualnog modela, ove će se godine održati u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma i to od 10. do 12. studenog 2022.

Ovo je 27. Smotra Sveučilišta u Zagrebu, a posebno se pozivaju učenici završnih razreda srednjih škola, ali i stariji studenti i svi ostali zainteresirani. Posjetitelji će tako moći saznati više o pojedinim studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.

Plakat Smotre Sveučilišta Plakat Smotre Sveučilišta Foto: screenshot via Facebook@Sveučilište u Zagrebu Metalurški fakultet

Predstavit će se 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu. U četvrtak će nakon svečanog otvaranja u 9 sati biti održana panel-diskusija pod imenom Student u središtu. Zatim će se predstaviti fakulteti biotehničkog područja, društvenog područja, studijski program Teološkog fakulteta Matija Vlačić Ilirik i na kraju fakulteti humanističkog područja.

U petak su na redu fakulteti biomedicinskog područja, vojni studiji, panel-diskusija o internacionalizaciji te fakulteti prirodoslovnog i umjetničkog područja.

U subotu će studenti iz Indonezije predstaviti projekt batik te će se nakon njih predstaviti fakulteti tehničkog područja, a nakon najavljenog predavanja će se održati svečanost dodjele priznanja najuspješnijim sudionicima Smotre.

vezano Studentski centar Rijeka Akademska četvrt Hrvatski studenti iskreno: Da ponovo biraju, bi li upisali isti studij?

vezano Indeks u džepu studenta Postani student Stigle konačne rang-liste! Evo na koje je fakultete bila najveća 'navala', a koje studije upisuju samo TOP maturanti

 

Još vijesti