M.D. u Vijesti

Ove godine nemoj „poljubiti vrata“: Evo kako rade SC, menze i šoping-centri preko blagdana

Informiraj se i obavi sve na vrijeme!

22. prosinca 2022 16:52
Obavijest o radnom vremenu studentskih restorana i šoping-centara

Obavijest o radnom vremenu studentskih restorana i šoping-centara Foto: Tim Mossholder via Unsplash/Unsplash

Brojimo sitno do početka božićnih i novogodišnjih blagdana. A s dolaskom blagdana pripremamo darove za svoje najdraže, više kuhamo i svi kupujemo više. U cijelom tom procesu potrebno je obratiti pažnju na radno vrijeme mjesta i šoping-centara koje želimo posjetiti. Stoga vam donosimo kako rade na Badnjak, Božić, Svetog Stjepana te Novu Godinu.

Studentski centar Zagreb

Budući da su mnogim studentima pored obveza na fakultetu, studentski poslovi sastavni dio života bitno je istaknuti kako Studentski centar u Zagrebu, tako i zagrebački Student-servis, rade za blagdane. Već je svima poznato da SC u Zagrebu radi skraćeno i uoči blagdana pa zašto bi drugačija praksa bila i na kraju godine?

Ako ste planirali štogod obaviti prije Božića za to imate vremena u petak, 23. prosinca, do 13 sati. A istu praksu SC će primijeniti i 30. prosinca, najavili su na svojim službenim stranicama.
Ako ste dio ekipe koja ostaje u domu, neradni dan u SC-u je i ponedjeljak 27. prosinca – Sveti Stjepan. Plaćanje stanarine, preuzimanje ugovora i rezervacije i dalje će biti dostupne online.

Restorani SC-a Zagreb

Rad restorana zagrebačkog Studentskog centra preko blagdana studentima koji moraju ostati u domu bolna je točka. Prenosimo obavijest iz Uprave SC-a.

Dežurni restoran:
– od 27. do 30. 12. 2022. godine je restoran u SD Cvjetno naselje,
– od 2. do 8. 1. 2023. godine je restoran u SD Stjepan Radić.

  • 21. 12. 2022. godine prestaju s radom restoran u SD Stjepan Radić i restorani: FSB, TTF, Filozofski, TVZ i Expres restoran (Savska 25),
  • 22. 12. 2022. godine prestaju s radom restorani: ZUK Borongaj, Ekonomija, Veterina, Agronomija – Šumarstvo i Medicina,
  • 22. 12. 2022. godine zaključno s ručkom prestaju s radom restoran u SD Lašćina,
  • 23. 12. 2022. godine prestaju s radom restorani: Savska i RGN-PBF.

Od 9. siječnja 2023. godine svi restorani rade po uobičajenom radnom vremenu

Napomena:
– Restorani SC-a Zagreb ne rade :24., 25., 26., i 31. 12. 2022. godine i 1. 1. 2023. godine.

Arena Centar

Blizina Arene Centra najvećem zagrebačkom studentskom domu – SD Stjepan Radić – prednost je svim studentima koji uoči blagdana kupuju darove za sebe i svoje najbliže osobe. Na službenim stranicama su objavili da će na Badnjak Arena raditi skraćeno od 9 do 16 sati, a na Božić i Svetog Stjepana cijeli Centar neće raditi. Trgovine će također raditi skraćeno na Staru Godinu, dok će 1. siječnja na Novu Godinu biti zatvorene.

Avenue Mall

Trgovine Avenue Malla na Badnjak rade do 17 sati, dok restorani imaju duže radno vrijeme koje se razlikuje. Na Božić, Svetog Stjepana i Novu Godinu trgovine ne rade, a restorani i kafići imaju različito radno vrijeme koje možeš provjeriti jednim klikom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Avenue Mall Zagreb (@avenuemallzagreb)


City Center One

Ovaj šoping-centar na dvije lokacije u Zagrebu razlikuje se od drugih jer od 21. do 23. prosinca rade produženo – do 22 sata – naveli su na svojim služebin stranicama. Na Badnjak centar radi do 17 sati, kao i na Staru Godinu. Božić, Sveti Stjepan i Nova Godina neradni je.