L.B. u Vijesti

Nabavio krivotvorenu diplomu zagrebačkog fakulteta pa se zahvaljujući njoj zaposlio

Krivotvorenom diplomom do posla.

1. lipnja 2022 13:09
diploma

diploma Foto: MojFaks

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krivotvorenja isprave, protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

vezano Slika nije pronađena Vijesti Varanjem do vozačke: Poslao prijatelja da umjesto njega položi ispit iz prve pomoći – završili na policiji

Kako objavljuju na službenim stranicama, policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom sa šireg križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krivotvorenja isprave.

Sumnja se da je osumnjičeni od nepoznate osobe pribavio krivotvorenu diplomu o stečenoj stručnoj spremi šestog stupnja i stjecanju stručnog naziva inženjer prometa sa Sveučilišta u Zagrebu, te ju uporabio za zasnivanje radnog odnosa u trgovačkom društvu na području Koprivničko–križevačke županije, ostvarivanja uloge u odboru pravne osobe s područja Koprivničko-križevačke županije te također službene uloge u neprofitnoj pravnoj osobi na nacionalnoj razini.

vezano Pokrenuo je lavinu svjedočanstva o problemu nepotizma i pogodovanja... Akademska četvrt Profesor 'raskrinkao' zapošljavanje 'preko veze' na fakultetima: 'Javljaju mi se stotine mladih s istim problemom'

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krivotvorenja isprave, protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Još vijesti