Studentski restoran u zagrebačkom SC-u

Napokon se otvaraju menze u Zagrebu! Nakon gotovo mjesec i pol, studenti su napokon dočekali otvaranje menzi tako da više ne moraju ovisiti o gotovim jelima, brzim tjesteninama i narudžbama iz restorana. Iako studenti ljeti odlaze svojim rodnim krajevima, mnogi su ostali u Zagrebu zbog poslovnih i akademskih obaveza, tako da je nekolicina njih na ljetnom smještaju živjela bez studentskih restorana.

No, ta je agonija gotova jer se danas otvaraju dvije menze i to one u sklopu studentskog doma „Stjepan Radić“ te menza u studentskom domu „Cvjetno naselje“.

Neke se otvaraju već danas

Studentski centar u Zagrebu do objave ovog teksta nije objavio najnovije informacije o otvaranju zagrebačkih studentskih restorana, no u obavijesti iz srpnja stoje informacije o njihovom otvaranju. Tako na njihovim službenim web stranicama piše da, osim menzi u studentskim domovima koje se otvaraju danas, s radom od ponedjeljka, 4. rujna, kreće i ostatak ovih studentskih restorana.

Od ponedjeljka kreće i ostatak

Studentski restorani koji se otvaraju od ponedjeljka su: menza u sklopu studentskog doma „Lašćina“, jedan od restorana u Studentskom centru na Savskoj cesti, „ZUK Borongaj“, menza na Ekonomiji, Filozofskom fakultetu, Medicini, Agronomiji i Šumarstvu, Veterini, Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu, Tekstilno tehnološkom i menza u sklopu Nacionalne sveučilišne knjižnice u Zagrebu. Posljednja menza koja će otvoriti svoja vrata je na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, a ona sa svojim radom počinje 12. rujna.

 

studentski restorani Menze u Zagrebu otvaranje menzi radno vrijeme menzi prehrana sc zg

Još vijesti