V.K. u Vijesti

Preminula je popularna djevojka iz poznatog memea: 'Lijepa djevojčica nas je napustila…'

Jutros je svijetom odjeknula tužna vijest: preminula je Kailia Posey.

4. svibnja 2022 14:54
Počivala u miru...

Počivala u miru... Foto: screenshot via Instagram@kailiaposey

Kailia Posey je postala popularna još kao dijete kada je sudjelovala u američkom reality showu „Toddlers and Tiaras“, a kako prenose strani mediji, početkom tjedna je počinila samoubojstvo.

„Nemam riječi ni ikakve misli. Prekrasna djevojčica nas je napustila. Molim vas za privatnost dok tugujemo za našom Kailiom. Moja beba zauvijek“, zamolila je njena majka Marcy na svom Facebook profilu.

Njena je majka kasnije i dala izjavu za TMZ kada je potvrdila da se radi o samoubojstvu, rekavši da je njena kćer napravila „naglu odluku da si oduzme život“.

Policijske su službe potvrdile za DailyMail da su njeno tijelo pronašli u automobilu u Washington State parku. Birch Bay State Park, predio gdje su pronašli djevojku, nalazi se samo nekoliko kolikometara od kanadske granice.

vezano natpis na zidu kraj save Laganini U pandemiji 'procvali' memeovi i humor: Ovo su najbolje fore koje su nam pomogle da preživimo 'koronu'

Kailia je od malih nogu ispred kamera, a svjetsku pažnju je dobila kada je njen smijeh postao meme.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kailia (@kailiaposey)

 

Inače, Kailia je krenula na razna natjecanja ljepote još kao 3-godišnja djevojčica, a kasnije se pridružila i popularnom reality showu „Toddlers and Tiaras“ koji prati obitelji i djecu koji se natječu na natjecanjima ljepote. Posey je išla u Lynden High School, a kako prenosi DailyMail, bila je vrlo uspješna učenica te je od sljedeće sezone trebala biti i članica školskog navijačkog tima. Kailia je imala velike planove i nakon srednje škole, planirala je upisati studij avijacije jer joj je želja bila postati komercijalni pilot.

Izvor: dailymail.co.uk

Još vijesti