M. P. u Vijesti

Važna obavijest za one koji planiraju koristiti ljetni smještaj u SD-u „Stjepan Radić“

Boravak u razdoblju od 16. srpnja do 31. kolovoza.

5. svibnja 2023 11:11
Studentski dom

Studentski dom Foto: M.D./MojFaks

Na službenim stranicama Studentskog centra u Zagrebu stoji obavijest o korištenju ljetnog smještaja u studentskom domu Stjepan Radić. Ljetni smještaj mogu koristiti osobe u statusu studenta i to u razdoblju od 16. srpnja do 31. kolovoza ove godine.

Svi oni koji žele koristiti navedeni smještaj mogu se prijaviti u upravi studentskog doma u kojem su smješteni od 1. lipnja do 1. srpnja. Oni koji trenutno nisu u studentskom domu, a žele koristiti ljetni smještaj, mogu se prijaviti u Poslovnici za smještaj studenata, turizam i sport (Savska cesta 25).

Prijave se primaju i putem e-maila adrese: poslovnica@sczg.hr i potrebno je poslati: ime, prezime, datum rođenja, OIB i kontakt broj mobitela. Cijena ljetnog smještaja iznosi 150 eura i plaća se u SD-u Stjepan Radić. Pravo na produženi smještaj mogu koristiti oni studenti koji imaju studijske obaveze na fakultetu iza 15. srpnja, a sve to uz predočenje potvrde s fakulteta.

Potvrdu za ostvarivanje prava na produženi smještaj potrebno je dostaviti u Poslovnicu za smještaj studenata, turizam i sport, a na istoj treba biti jasno označeno do kada student ima studijske obaveze, stoji na sczg.unizg.hr.

 

Još vijesti