L.B. u Vijesti

Provjerite gdje možete gledati utakmice „Vatrenih“ uz pivo za samo 10 kuna

Groznica Svjetskog nogometnog prvenstva „hara“ i studentskom populacijom.

21. studenog 2022 14:39
Navijači gledaju utakmicu.

Navijači gledaju utakmicu. Foto: Nomad_Soul via Shutterstock

Ususret FIFA 2022. „mundijalu“ koje se ove godine održava u Katru, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli oduševilo je studente viješću da će im omogućiti opravdano izostajanje s nastave za vrijeme utakmica, kad se iste igraju u vrijeme predavanja.

Odlične vijesti i za zagrebačke studente, stanare doma na Savi, dolaze od tamošnjeg studentskog odbora.

Studentski odbor „Sava” organizira gledanje Vatrenih u dvorani „Pauk“, a o tome su u Facebook grupi stanara studentskog doma „Stjepan Radić” obavijestili i sve članove.

Stanari doma na Savi tekme gledaju u „Pauku”

Termini gledanja tekmi u „Pauku“ počinju ove srijede u 11 sati, kad se Hrvatska susreće s Marokom, zatim 27. studenog kad ćemo od 17 sati odmjeriti snage s Kanadom te 1. prosinca od 16 sati, kad nas čeka susret s Belgijom.

Kako napominju iz Studentskog odbora „Sava“, navijači će moći unositi hranu u dvoranu, ali ne i piće, koje će im ponuditi po „akcijskim“ cijenama, ako je suditi po cijeni piva koje će koštati 10 kuna.

„O cijeni vode, vina i sokova ćemo vas obavijestiti“, napisali su za kraj objave kojom su razveselili brojne stanare ovog kultnog zagrebačkog doma i pozvali ih da ponesu rekvizite i „nabace“ navijačke boje.

vezano FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru Akademska četvrt Nogometna groznica počinje! Studenti ovog hrvatskog sveučilišta ne moraju na predavanja kad igra „repka“

vezano Sveti gral sakupljača sličica Paninija... Laganini Za sličicama nogometaša poludjela cijela zemlja: Student pred kioskom čekao od 6 ujutro za svoj paketić

Još vijesti