P.S. u Vijesti

Riječki „Kampus“ dočarava pravu uskršnju atmosferu – djelatnici su se posebno potrudili i ukrasili restoran

Riječki Studentski centar uvijek se posebno potrudi oko nadolazećih blagdana.

3. travnja 2023 14:14
Uskršnje dekoracije u riječkom restoranu „Kampus“.

Uskršnje dekoracije u riječkom restoranu „Kampus“. Foto: Studentski centar Ri/Facebook

Ovaj će tjedan cijeli biti u blagdanskim znakovima i atmosferi, s obzirom na to da je u nedjelju Uskrs. Mnogi su se već počeli spremati za jedan od najvećih blagdana, bojanjem jaja i ukrašavanjem soba te pripremanjem blagdanske hrane.

No, ne pripremaju se samo obitelji i njihovi članovi, već i Studentski centri diljem Hrvatske. Na taj način žele studentima približiti dojam i osjećaj blagdana, pogotovo onima koji neće biti u mogućnosti otići svojim rodnim krajevima povodom ovog kršćanskog blagdana.

Već smo nekoliko puta pisali o Studentskom centru u Rijeci, s obzirom na to da se oni uvijek posebno potrude oko doživljaja i dočaravanja atmosfere svojim studentima povodom blagdana. Isto su napravili i sada jer, kako su objavili na svojoj službenoj Facebook stranici, njihov caffe bar u sklopu restorana „Kampus“ dobio je nove dekoracije!

Jedan kutak posebno su izdvojili za uskršnje zečiće, jaja, košarice, cvijeće i natpise, a moramo priznati da se i samo preko fotografije atmosfera u potpunosti dočarava. Kako navode, ovime obilježavaju kraj zime i početak proljeća, ali i skorašnji blagdan.

„Uzmi predah uz toplinu naše ponude i u atmosferi zečića, pisanica, cvijeća i ukrasnih te okićenih drvca… Sretan Uskrs! Happy Easter!“, poželjeli su studentima iz riječkog Studentskog centra.
 

Još vijesti