L.B. u Vijesti

Student 83-godišnjem djedici vratio izgubljeni novčanik: 'Odgojen sam tako…'

Mladi student tvrdi da je odgojen na način da pronađeno vrati vlasniku.

9. svibnja 2022 12:50
Danilo Čvorović nije dvojio ni trenutka...

Danilo Čvorović nije dvojio ni trenutka... Foto: screenshot via Facebook@Danilo Čvorović

Danilo Čvorović, student iz Vranja pronašao je na glavnoj autobusnoj stanici novčanik u kojemu je bilo dvadesetak tisuća dinara (oko 1280 kuna).

Zahvaljujući društvenim mrežama ubrzo je uspio pronaći vlasnika i vratiti mu novčanik, sa kompletnim sadržajem unutra. Stariji čovjek iz Poljanice nije mogao sakriti zadovoljstvo što i dalje ima "poštenog svijeta", piše Vom.rs.

vezano Dalija Orešković izgubila laptop Nakon predavanja [VIDEO] Poštenje se isplati! Studentica vratila laptop zastupnici Orešković i dobila novčanu nagradu: Evo na što će je potrošiti

Ovaj student Fakulteta za diplomaciju i sigurnost priča kako nije dvojio o tome što treba napraviti, već je samo želio što prije naći vlasnika novčanika.

"Objavio sam na grupi na društvenim mrežama, ubrzo mi se javio Novica Cvetković, koga svi poznaju u Poljanici jer je prepoznao o kome je riječ i spojio me s djedicom, kojemu sam ubrzo vratio novčanik", priča Danilo koji kaže da je odgojen tako i da bi sve napravio da nađe vlasnika i vrati mu novac.

vezano Slika nije pronađena Laganini Počastio tramvajskom kartom i oduševio Zagrepčane: Poznajete li studenta koji je mnogima vratio vjeru u mlade?

83-godišnji Stanojko Antić koji je izgubio novčanik, inzistirao je da mladića počasti s 2000 dinara (oko 130 kuna) iako je on uporno odbijao.

izvor: Vom.rs

Još vijesti