P.S. u Vijesti

Studenti podstanari, provjerite jeste li na listi: Izašli rezultati natječaja za pomoć pri plaćanju stanarina

Studentski centar u Zagrebu na svojim je službenim stranicama objavio rezultate javnog poziva.

7. veljače 2023 10:15
Studentski stan.

Studentski stan. Foto: Norbert Levajsics/Unsplash

S obzirom na izrazito veliki porast cijena kojem svjedočimo iz dana u dan, Studentski centar u Zagrebu odlučio je barem djelomično olakšati taj problem studentima podstanarima.

Podsjetimo, početkom siječnja raspisan je natječaj za jednokratnu financijsku potporu od strane zagrebačkog SC-a za sve studente u najmu stanova na području Zagreba i Zagrebačke županije.

Radi se o njihovoj suradnji sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade koji će jednokratno isplatiti 248 eura i 86 centi svakom studentu ponaosob koji je ostvario pravo na novčanu pomoć.
Sada je zagrebački SC objavio rezultate ovog javnog poziva na svojim službenim web stranicama.

Dobitnici moraju doći potpisati ugovor

Objavljena je i lista kandidata koji su ostvarili pravo na istu, a kako pišu, oni će morati zaključiti ugovor o međusobnim pravima i obavezama sa Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu. Ti isti ugovori će se potpisivati u razdoblju od 7. do 24. veljače u Poslovnici za smještaj, na adresi Savska cesta 25, svakim radnim danom u vremenu od osam do 15 sati.

Naposljetku, napominju kako će pravo na ovu jednokratnu pomoć izgubiti svi oni studenti koji u navedenim terminima ne potpišu ugovor o međusobnim pravima i obavezama sa zagrebačkim Studentskim centrom. Listu studenata koji su se odazvali na ovaj javni poziv sukladno predanim zahtjevima možete preuzeti OVDJE.

izvor: www.sc.unizg.hr

Još vijesti