V.K. u Vijesti

Veliki povratak studenata u domove: Evo kada najranije možete useliti, ako vam se zbilja žuri

Studentski centar u Zagrebu objavio je da studenti već od sutra mogu početi useljavati u domove.

26. kolovoza 2022 15:45
Bit će više mjesta ispod nadstrešnice!

Bit će više mjesta ispod nadstrešnice! Foto: MojFaks

 Nakon što je više od pola ljeta iza nas, gradske ulice nisu više toliko prazne. Mnogi se vraćaju s godišnjih odmora, a već od sutra se mogu vraćati i prvi studenti u studentske domove!

Kako javlja Studentski centar u Zagrebu, kako bi se olakšalo studentima da usele u studentske domove, sutra, 27. kolovoza bit će radna subota te će studenti moći useliti od 8 ujutro pa do točno podneva u sve studentske domove Studentskog centra u Zagrebu.

vezano Uvjet: mora imati sobu na Savi Laganini Student nije dobio dom pa traži curu da žive skupa: 'Nisam Hercegovac niti pijem kao Zagorac'

vezano Bit će više mjesta ispod nadstrešnice! Akademska četvrt Objavljena rang-lista studenata koji su dobili mjesto u zagrebačkim domovima: Jeste li među 10 tisuća mladih koji su se natjecali?

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskome domu, mogu useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu! Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja“, stoji u obavijesti SC-a na njihovim službenim stranicama i napominju kako s tom potvrdom studenti mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.