V.K. u Vijesti

Studentica ekonomije nova je Miss Universe Hrvatske: Dobila stipendiju vrijednu 20 tisuća eura

Kruna najljepše odlazi 19- godišnjoj studentici Ekonomskog fakulteta iz Krapine!

24. svibnja 2022 13:17
Arijana Podgajski nova je Miss Universe Hrvatske

Arijana Podgajski nova je Miss Universe Hrvatske Foto: screenshot via Instagram@arijanapodgajski

Arijana Podgajski 19-godišnja je studentica na Ekonomskom fakultetu koja je jučer okrunjena za Miss Universe Hrvatske u Smaragdnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade.

Izbor za Miss Universe Hrvatske najprestižniji je izbor ljepote u Hrvatskoj. U konkurenciji od trinaest djevojaka, Arijana je proglašena najljepšom, pa će ovom titulom predstavljati Hrvatsku na izboru za Miss Universe.

  vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja Studentica iz Hrvatske 'pomela' konkurenciju: Upoznajte Marcelu – ovogodišnju Miss Agronomijade koja obožava konje

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arijana Podgajski (@arijanapodgajski)

Arijana dolazi iz Krapine, voli trenirati kod kuće i vježbati jogu, odlično govori engleski jezik, a voli pročitati i dobru knjigu. Studentica je vrlo ponosna na sebe jer u svakoj lošoj situaciji u kojoj se pronađe, uvijek iz nje pokušava izvući ono najbolje.

Usto, s majkom je posjećivala sklonište za napuštene životinje te ih izvodila u šetnju. Kao Miss Hrvatske Adrijana se želi zalagati za mentalno zdravlje, prava žena i za napuštene životinje.

vezano Dominik Tvorek Karijera [FOTO] Upoznajte novog mistera turizma Hrvatske: Studenta u bijeloj kuti pacijentice prozvale anđelom

Uz nju su ponosno mogle stajati i Klaudija Krezić iz Sesveta koja je proglašena prvom pratnjom te Veronika Đerek iz Ivanić grada koja je proglašena drugom pratnjom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arijana Podgajski (@arijanapodgajski)


Bogate nagrade i stipendija ZŠEM-a

Osim titule, studentica je osvojila i odlične nagrade, među kojima je najveća stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) u vrijednosti od 20 tisuća eura.

vezano Slika nije pronađena Laganini [FOTO] Studentica prava okrunjena za miss Zagreba: Lucija potukla žestoku konkurenciju

Osim toga, Miss Universe Hrvatske nagradili su i kontrolom vida i brigom o zdravlju, unikatnom zlatnom ogrlicom "Miss Universe", učenjem engleskog jezika, poklon paketom proizvoda preparativne kozmetike kozmetike i brojnim drugim nagradama.

izvor: miss-universe-croatia.hr

Još vijesti