V.K. u Nakon predavanja

Splitski SC pokrenuo oglasnik za studente: Pronađite savršeni stan ili cimera – potpuno besplatno

SC Split pokreće oglasnik za privatan smještaj u Splitu za studente koji nisu dobili mjesto u domu.

9. rujna 2022 10:45
Otvorili su novi oglasnik za traženje stanova

Otvorili su novi oglasnik za traženje stanova Foto: shutetrstock by Pero Mihajlovic

Studentski centar Split zasigurno je jedan od rijetkih u Hrvatskoj koji se svakim danom trudi podići studentski standard na zavidan nivo.

No, kako Sveučilište u Splitu prolazi kroz ekspanziju gdje studira nešto više od 18 tisuća studenta, studentski domovi u Splitu ne mogu primiti toliku količinu studenata.

vezano Boris Kargotić , vlasnik brenda DeMode Karijera Dizajnerske kreacije sarajevskog studenta rodom iz Splita nose Beyonce i Nicki Minaj, a Madonna ga obožava

Studentski domovi "Bruno Bušić", "dr. Franjo Tuđman" te "Hostel Spinut" nude nešto više od 1.200 kreveta studentima što je nedovoljno na ukupan broj studenata i gotovo 1.200 studenata svake godine ostane bez mjesta u domu.

Novi oglasnik

Stoga, oko 1200 studenata mora pribjeći drugačijem rješenju svog stambenog pitanja: pronaći privatni smještaj.

S obzirom na to da je Split atraktivna turistička destinacija, studenti se nalaze u puno težem problemu, pa je Studentski centar odlučio pomoći i ovim studentima kreirajući internetski oglasnik u kojem studenti mogu tražiti stanove, sobe, cimere, a iznajmljivači mogu besplatno objaviti svoje oglase.

vezano Sveučilište u Splitu Nakon predavanja Studenti ovog grada kažu da je bolje kod njih nego u Zagrebu: 'Možeš piti kavu na rivi, a ne na asfaltu'

"Oglas kreiraju preko par klikova uz samostalno određivanje cijene te mogućnost prilaganja fotografija stana. S druge strane student preko internetskog oglasnika uz upotrebu određenih filtera može jednostavno pronaći stan s odgovarajućom cijenom i u željenom kvartu također zaobilazeći agencijsku proviziju. Ukoliko ste već pronašli stan, ali nemate cimera ili cimericu i za vas je ovaj oglasnik idealno rješenje", javljaju iz SC-a Split.

Još vijesti