L.B. u Vijesti

Studentu ekonomije prijete smrću zbog pobjede u kvizu: 'Dabogda jutro ne dočekao'

Pobjednik 'Slagalice' koja se emitira u susjednoj Srbiji, u kvizovima sudjeluje već 5 godina.

19. travnja 2022 11:42
Pobjedom u 'Slagalici' 'zapalio' je društvene mreže u Srbiji.

Pobjedom u 'Slagalici' 'zapalio' je društvene mreže u Srbiji. Foto: screenshot via YouTube@Šampioni znanja

Pobjednik 146. ciklusa "Slagalice" Arsenije Arsić, o čijim je briljantnim rezultatima početkom godine "brujala" cijela Srbija, nastavio se natjecati u ovom kvizu, ali virtualno, odnosno na društvenoj mreži Facebook, piše Objektiv.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja Student PMF-a u 'Milijunašu' odustao na 13. pitanju o slavnom glumcu: Znate li odgovor za 250 tisuća kuna?

Arsenije je student ekonomije, i unatoč što je osvojio srca gledatelja, na društvenim se pak mrežama susreće s govorom mržnje zbog svog velikog znanja. Snimak zaslona poruka koje je dobio od suparnika, ilustrira koliko protivnici mogu biti nepristojni i nemilosrdni u uvredama u kojima ne biraju riječi.

Kako kaže, vulgarne poruke dobio je od protivnika s kojim je odigrao partiju "Slagalice" na ovoj društvenoj mreži, i pobijedio ga za 5 bodova.

"Sve ti živo je*em što imaš. Dabogda jutro ne dočekao. Siso pe*erska…", samo su neke od više neugodnih i neprikladnih poruka koje je dobio od suparnika te ih objavio na svom Facebook profilu.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja Student psihologije 'fulao' na osmom pitanju u Milijunašu, otišao kući sa 1000 kuna: Znate li vi odgovor?

"Smiješno mi je koliki su nečiji intelektualni dometi. O ovome nisam govorio članovima obitelji, odlučio sam da uvrede okačim na društvene mreže kako bi svi vidjeli ove nepodopštine. Nisam se nadao uvredama, ništa nije ukazivalo na to da će me vrijeđati nakon što smo odigrali partiju 'Slagalice'. Prijavio sam ga Facebooku, zasad ga neću tužiti. Mislim da vam je jasno o kakvom čovjeku se radi", kazao je Arsić za ovaj list.

Inače, Arsenije se nije proslavio samo u "Slagalici", jer je prošle godine bio sjajan i u "Poteri". Kako je ranije rekao, kvizovima se bavi već 5 godina.

vezano Slika nije pronađena Laganini Studentica u Potjeri 'bubnula' i ostala živa: Uspjela nasmijati i popularnog tenisača Ćorića

izvor: Objektiv.rs

Još vijesti