I Taylor Swift je pogođena na koncertu

Već smo ranije pisali o slučajevima kada su obožavatelji na koncertima gađali pjevače. Još uvijek se ne zna razlog tome, ali čini se kako je ovo nažalost postao trend. Nova žrtva je pop pjevačica Taylor Swift koja je bila prisiljena zaštititi se i sklupčati se dok su obožavatelji bacali predmete na nju tijekom njezine turneje Eras.

Taylor je sišla s pozornice, a okružili su je zaštitari koji su je pokušavali zaštititi od stvari koje su posjetitelji koncerta bacali na nju. Video Taylor Swift koja odlazi s pozornice okružena osiguranjem dok ju obožavatelji gađaju stvarima je objavljen na TikToku.

 

@natashalitle11 @Taylor Swift @Taylor Nation I was enchanted to (kind of) meet you🫶🫶🫶#kctstheerastour #taylorswift #swifttok #KCN2 ♬ original sound - Natasha Litle

 

Obožavatelji gađali pjevače u Srbiji

Ovaj bizarni trend je započeo kada je obožavatelj pogodio pjevačicu Bebe Rexhu mobitelom u oko. Nedavno je i Harry Styles bio pogođen tijekom svog nastupa u Beču. Prošlog je mjeseca country pjevačica Kelsea Ballerini bila pogođena nepoznatim objektom u lice dok je nastupala. Drakea je obožavateljica gađala mobitelom tijekom nastupa, a Avu Max je posjetitelj ošamario tijekom koncerta.

 

 

Slični su slučajevi zabilježeni i u susjedstvu. Tako je na beogradskom Music Week Festivalu publika gađala Emmu Radujko, Voyagea su gađali bocom, a Breskvica je pogođena u oko.

 

Taylor Swift gađanje stvarima pogođena na koncertu Eras

Još vijesti